Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lik par puta pregledao film "gospodar rata" s Nicolas Cage, pa skonto sto nebi I ja probao do miliona :)))))))))
Naoruzavamo Janeze da se biju sa Hrvatima.
Nisu Janezi narod koji uči sa bilborda ko su ! Od svih južnoslovenskih naroda Janezi su narod koji je najsretniji i od njih se može dosta toga naučiti jer nisu narod koji je nekome nanio neoprostivo zlo niti su dozvolili da im se to zlo učini . I kroz 2. svjetski rat su se dosta dobro nosili jer nisu nosili iskonsku mržnju u sebi kao recimo ovi sa bilborda .
@071SA Nije ona nikad bila moja kretenu , već narodna kao što i čitaš ....J (N) A. Dakle, južnoslavenska ili jugoslovenska, NARODNA ! Zašto je propala ? Propala je jer su oni koji su je stvarali odlučili da s jjebu i komandira i stanicu . Naravno uz svesrdnu pomoć onih ino-faktora koji su željeli sebi med i mlijeko a ovom narodu ku rrčinu . Propadala su i velika carstva korz istoriju , nema tu ništa neprirodno !
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Pošto su inicijali sigurno je musliman u pitanju, jer da je hrvat il srbin puno ime i prezime bi bilo.
Pošto nije vehabija , već kriminalac, onda je to manje zlo po društvo kriminalno-lopovsko, pa zato nema 362 komentara ovdje.
Slovenci se pripremaju da rijese granicni spor sa HR ☺
@seljak...hehe dobar... :)
Radite svoj posao i rezultati nece izostat
Navodno za hrvatsku manjinu u Sloveniji koja želi autonomiju i samoupravljanje. Uskoro opširnije...
Odmah zavrsiti sa tom budalom
Srbija šalje 10 tenkova na Pale, u Šamcu popravljaju maljutke, a ovi iznose oružje iz Bosne .. hahha ..
@gringostar .. haj dobro
@SadakistanByeeeeSda .. ajd
ustasha!