Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mr. Heisenburg je još na slobodi :D (serija Breaking Bad) Je li to ono sinoć na Otoci što je bilo na raskrižju kod mosta, 5 policijskih auta, jer vidim nitko ništa ne piše ili je možda koji političar ili guzonjin sin, pa se šutke ispod tepiha opet gura?
yooo mr whiteee we need to cook some meth :D
i smrcem amfetamin
samo neka hapse majku im dilersku a imena idu naknadno
moke 2, tvoj mali sinoc od mene srecom kupio, mojne tako.. sta bi dijete sada za novu godinu bez dandare, par boba?! odakle mu za koku?!
K.o.nj.u jedan da si pismen i da si pročitao članak vidio bi da su uhapšeni u Sarajevu. Vidi se da ni osnovnu školu nisi završio imbecilu xD
ne dirajte mi dandu, od nje sam brz ko munja
Ajde za to makar treba bilo kakva petlja.U Tuzli hapse pa tuku djecu zbog dzointa
http://www.youtube.com/watch?v=DrXqPIFsZSI YO BITCH!!!!
jel se otkrio identitet heisenberga
Mora da su Fahrini sosoni poslao im kum Keljemendi da dilaju
kazu da je pao prebrzo
BITNO JE BITI BOSNJAK !!
-subhanela.-subhanela / tobe´jarabi...!
Kako ce raja sad drzat liniju???
Šta im krijete imena koji k.u.r.a.c.
Ode HIĆA kod drotića! :)