Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Yebes novinarku....Jesu Camil i onaj drugi izbrojali listice napokon? Ko je poglavica?
@Zilot Jel to definitivno sada?...Nesto mi se tornjaci ne hvale....
Incko opet zabrinut!
@drinsky1. Selam allejkum ahbabu moj. Pa opet nejebeś niśta. Ja sad budan pod jorganom.ženu uz sebe..i điđi miđi.A ti sam kukaś kako se množe muslimani i svjestan si da čemo nekad bit vladari na svjetu..😂 Mogli smo na kafu kasnije malo..ljepo je vrijeme..
Eh kad je trebalo zračno udarit Francuska veto,i na oružje bosanskoj vojski.A ovaj ko je śeśelja oslobodio na sudu,valjda bio u ratu glavni savjetnik predsjedniku iz Francuske..A Francuz je.Koja slučajnost.
Nije dosla radi istine sigurno, a da hoce nesto slagati to je uobicajeno vec od 90 godina. Ko joj vise plati vise slaze, normalno.
Demokratija stupa na scenu
Novinari su tako dobri i iskreni ljudi. :-)
Novinarku je poslao Bakir da zakuhava. Zna dobro da će Srbi sad isprovjeravati šta su Muslimani koji su vodili Srebrenicu radili u proteklih 16 godina. Sad mi dolazimo.
Je li preživila?
Primitivizam na nivou. Gdje ces ti gruijicicu koga predstavljati sa takvim jadnim ponasanjem!?
@Brain_Drain....Nemoj citati samo naslov, procitaj citav tekst i dobices odgovor na tvoje pitanje. Ne radi se o Grujicicu.
Balibeg je izjavio da ne priznaje izbore hahha ahahhahahhah ahha hahah Naravno kad su Munira i ostali glasali za njega i SDA u Sarajevu i Vogosci hhahahh ahhaha
kako bi i bila ozlijedjena ako je verbalno napadnuta?
pa povreda casti, pretrpljeni strah :) jadnica se garant ukakila