Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
to ti je kad dodjes kod majstora iz mahale u avliju i kaze radim sve i lim i elektroniku i motor a mozes mu i helikopter parkirat..reci ce to je nista...popravljo sam i magnetne rezonance...
A mozda je i kasko osiguran, takvi cesto imaju fabricku gresku...oce da planu...
Popravljo magnetne rezonance? O.o
najbitnije da nema povrijeđenih.
Ovi što kažu da se plin zapalio nemaju pojma, jer je veca mogućnost da se benzin zapali nego plin, posebno na vozilima sa karburatorom. Druga stvar, podržavam ugradnju lpg jer je ekološko gorivo i ekonomično.
@Hiper. Plin treba znati ugraditi i servisirati.nemoźe bit dobar 800 KM sve..a kako se testira?na zapadu negire i preko 50% uśtede..
Upaljac je bio Samsung s7...
kazu da je ford izmisljen samo da opel ne bude najgore auto
Kazu da ko rano rani dvije srece grabi, ja jutros usto u 6 da ponovim za ispit i zamalo me ne satra auto dok sam iso do pekare...
@Crulz Kako lupas ?Ford je americki brend i to veoma star , a to sto za eu trziste ide smece je druga stvar , svako vozilo koje se radi za usa trziste je posebno !
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
gori li jos da odem da se malo ugrijem?
Ko je zapalio dzamiju..
da je golf bilo bi iks komentara haha
Ugradio Bajo plin
hoće to kada ideš 250 km/h sa fiestom...polako jarane