Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
RAHMET TI DUŠI MIRZA, U OVOM GRADU VIŠE SEKUNDE NISI SIGURAN
@adtb ti očito nisi upoznat sa zakonom policija je tu, uvijek je blizu, uhvati lopova, ubicu narkomana ali sud i tužilaštvo su ti koji diktiraju ko ce biti zatvoren a ko nece
UMJESTO BIJELOG HLJEBA NAPRAVITE ZATVORE MAGARCI JEDNI I PROMJENITE ZAKON VISE...OVO TREBA OPET PROTESTI..KO IMAS PISTOLJ 10 GODINA A ZA OSTALO PO 20 GODINA...KAKAV JE OVO ZAKON LJUDI...?????? OVAJ LIK STO GA JE UBIO JE PAO ZA KILU DROGE I ARSENAL ORUZIJA I IZADJE I UBIJE MOMKA????? IZO KLOSAR SMRDLJIVI !!!! A DA NE PRIVCAM DA JE KLUB OBJEZBJEDIO DA TAKVI KLOSARI HODAJU PO TRIBINI KAD I KAKO HOCE????????? POD HITNO ZATVORITI STADION OD BILO KAKVOG OKUPLJANJA!!!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zasto ste sokirani pa predsjesnik udruzenja navijaca vam je oausjivani ubica i teski razbojnik Amar Zulic a tik do njega je Benjo Delalic.. Nista dobro se ne moze desavati u prostorijama gdje se oni okupljaju.. Zeljo je jedna tuga velika postao...
Da.... samo da čovjek vidi ta dva imena - sve mu je jasno. Imbecili, žestoki. Ko god je pustio Zulića iz Zenice - dabogda mu u komšiluku bio, pod ruku sa Delallićem. Fuj gdje živim!
Šokirani pa što imate i dozvolite posla sa ovakvim !! Rahmet duši MIRZA koji si poredu na Jugu spomen ploče treba dizati radi ovakve Države !!
Je li nam sad malo jasnije zasto Bayer Leverkuzen u Spahicevom slucaju nije imao izbora? - ???
da se učesnici tuče prije toga bili uhapšeni niko nebi stradao ,nek ti je rahmet duši a porodici sabur
ma nije mi jasno kako neko moze uci na sportske priredbe sa oruzjem gdje su ti strasni zastitari sto cuvaju red i mir
Ja sam govorio da će najveći neprijatelji Šerijata moliti da se isti uvede zbog nereda koji će da nastane. I dalje ostajem pri ovoj tvrdnji. Jadna mu Majka, 26 godina. Navijači će te pozdravit transparentom, ali samo Majka i Sestra će da te nose dok su žive u duši.
@AuSpoon Pa ovom bi Izi već ruke i noge bile unakrsno isječene. To što je on "Lajkao" Islam, ne znači da je Musliman. Ovo je čista šprdačina, ali i prava slika BH "Muslimana" koji Islam shvataju samo kao Bajramsku Baklavu. Al svako radi u svoju korist i na svoju štetu. Pa Bujrum!
Sve to treba razotkriti, pa primjenit adekvatnu kaznu koju je Allah swt odredio i naredio da se tako presuđuje. Za 2 god. maximalno nebi više belaja. Ali mnogi će reći da onda nebi bilo ni života. Jer se kod nas sve i svodi na pljačku, kurvaluk i hoštapleraj.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Rip Mirza :(
Krajnje je vrijeme da se nešto mijenja u ovom gradu! Kada ove osobe nemaju poštovanja prema svetinjama ovog grada, nemaju poštovanja prema mladim životima niti nalaze mjesta za svoje okršaje gdje niko nevin neće stradati... Tada treba početi sa rigoroznim kaznama, policiji kantona da ti veće ovlasti i odobriti upotrebu sile čak i narediti da se batinom bagra nauči pameti. Sramotno je u šta se Sarajevo pretvorilo, ponajviše zbog toga što pojedinci rade svašta bez trunke obraza. Da smo pametni, kao što nismo, i da smo ujedinjeni kao nekad što smo pokazali da možemo biti - sve bi loše protjerali iz ovog grada! Gdje su bili ovi kauboji kada je trebalo pucati!? Došli na gotovo da u miru prave svoje privatne ratove a političari ( njihove gore list ) ih brane i oslobađaju šta god da se desi dok oni što su se borili ja mislim psa da zgaze autom bili bi u zatvoru. Pitam se samo dokle? Dok granate ne počnu padati u stanove? Hoćete se tada pokrenuti?
Prijatelju, tvoja "dobra namjera" je svakako da pohvalit. Mislim da je napametnije što možeš promijeniti u ovom gradu, upravo da promijeniš grad. Odnosno da bježiš/mo odavde. Evo pročitaj ponovo šta si napisao i zapitaj se pa jeli moguće sada praviti ikakve pomake "na bolje"? Vidiš da su otišli svi koji imaju išta u glavi. Svi znamo da će ovdje biti samo još gore, kad krenu sada smanjenja plata itd itd. A to znači da će Zulići, Delalići itd itd samo još više cvjetati preko leđa ostalih slabijih jedinki. Stoga, ko ne napravi "taktičko povlačenje", bojim se da će se ugušiti u govnima.
Trebalo je još 1993 problem sasjeći a znaš o čemu govorim ako si pratio dešavanja. Kontam ja tebe, sve stoji što govoriš ali mnogi ostaju i šta treba, da žive kao obični robovi sistema i kriminalaca tj. narkomana? Preskupo mi plaćamo ministre sigurnosti, njihove savjetnike i bog zna koga sve ne da bi gledali kako djeca ginu. Novac koji se daje za plate, te sipa te mup te ministri i svi ostali, sud, tužilaštvo... Pa bolje je to ukinuti, svakako nikakva hajra od njih eto jedino što su uradili je uzdrmali prodaju trave na kratko vrijeme. Čisti bezobrazluk preko leđa građana, standardno. To je ono na šta mislim najviše a vjeruj da je ovo najdobronamjernije :)))
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
U toku su ubistva po Sarajevu a doticna gospoda ovdje raspredaju o nekakvim klubovima i ko sta treba da radi u klubovima i cija je krivica !! Ne kontam !!! Uprave, ostavke ???????????? Je li vama dobro ????
bas vala ovi smanjenje lige ovamo poginulo 10 momaka radi lige...UKINI LIGU JESTE LI NORMALNI..VEDRAN CATA SAD I OBAJ MOMAK!
Šta traže ove fini momci, rahmet mu duši, sa Željom, Sarajevom... Nekad davno sam navijao za Sarajevo, jako mi je žao kad neko normalan založi sebe skupini gdje ima primitivaca koji će svog jarana upucati jer ne znaju primitivci šta je argument u svadji. Svaki klu treba filitrirati i odabrati svoje navijače. Ovaj ubica, nadam se narednih 40 god će da provede u zatvoru. Saučešće porodoci i prijateljima ovog dobrog momka.
Joj jest nam omladina besposlena !!!! zabraniti ovaj ne-sport u BiH a.s.a.p i dati im krampe i lopate ....
uprava kluba je kriva sto su dali da se olos skuplja, a sad im kao zao.. idioti uprava ostavke
A šta će i oni. Kad dođu sa puškama, a policija neće da interveniše. Jbg, probijamo dno dna. Ali može još!
UMJESTO BIJELOG HLJEBA NAPRAVITE ZATVORE MAGARCI JEDNI I PROMJENITE ZAKON VISE...OVO TREBA OPET PROTESTI..KO IMAS PISTOLJ 10 GODINA A ZA OSTALO PO 20 GODINA...KAKAV JE OVO ZAKON LJUDI...?????? OVAJ LIK STO GA JE UBIO JE PAO ZA KILU DROGE I ARSENAL ORUZIJA I IZADJE I UBIJE MOMKA????? IZO KLOSAR SMRDLJIVI !!!! A DA NE PRIVCAM DA JE KLUB OBJEZBJEDIO DA TAKVI KLOSARI HODAJU PO TRIBINI KAD I KAKO HOCE????????? POD HITNO ZATVORITI STADION OD BILO KAKVOG OKUPLJANJA!!!!
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=614460595348905
pitaj svoju mamu kako si nastala na derneku ;) evo ti ubice budalo jedna...100% provjereno!
Haj ba moj Željo, presmiješna su vam zadnja 2 saopštenja!!! Radite nešto! Otjerajte "udruženje" iz blizine stadiona, iz tih prostorija. Uvedite kamere - pucajte strašne kazne ko god kaznu zapali odmah policiju na njega poslati... Radite nešto, gotovo je kad neko strada. Žao mi je što se ovo veže za najveći BH klub svih vremena...Ovo nam ne treba. Da nam navijači kaljaju ime.
*baklju zapali
MA BAS VALA ALI DZABA KAD SE UPRAVA BOJI DA POJEDINCIMA RUZNU RIJEC KAZE!!!!! BOMBE PO STADIONU PUCA SE ZIVI HAUS ONI DALI DA SE KAFICI I UDRUZENJA OTVARAJU..CIRKUS
PetaDeseta, Odmakni se od tastature budalo jer očito ne znaš o čemu ljudi govore. Očito da ti je kvocijent inteligencije niži od broja cipela koje nosiš, gaduro.