Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa da, za 800 KM se lezi u zatvoru a, ko zavrne milion i vise to je uzoran građanin kojeg se treba postivati i koji je to uradio po zakonu. Uzorni građani(pozntae fore) mogu jedino uzimati milion i vise a fukara stoju, dvije, pet i zbog toga robija. Zalosno..
kakav smo mi neradnicki narod. sve ovo treba preorati i kukuruz posaditi. a od ovog poluljudskog sljama biodizel napravit.
sad ce u zatvor, kao i onaj sto je iznosio legalno kupljene cigare iz bosne i onaj sto je svercovao kravu iz srbije. kod nas te ne zatvaraju samo kad je sta tipa ubadanje nozem, ratni zlocin, dojava o podmetnutoj bombi i tako to.
800km i ovo neka vijest???
E obogatio se!