Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
radno vrijeme do dzume i kraj :)
@ slika1 A sudija se taman spremao da donese bombastičnu presudu... :)
legenda kaže da se neko u državnoj firmi vratio na posao poslije džume
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Koji put, nekome bas dosadno izgleda haha
Žena ga zvala kući pa mora na neki naćin da se izbavi
upozorenje građanima!!! izgladnjeli i agresivni muslimani se šetaju ulicama sarajevske kasabe. napadaju i grizu sve pred sobom. muslimanski kanibali nemaju ni vode da se napiju. zombi
Koji li je to bitan predmet danas bio na dnevnom redu pa ga sabotirase optuzeni?
Vjerujem da je lažna dojava.
naravno da jest, maltretira ih neko
HEBEM MATER ADMINIMA I ČITAVOJ DIREKCIJI KLIXA
Gkdeaj ovih bosanskih pravoslavaca što su zapjenili. Kme kme
DOJAVA??? To se kaze telefonski poziv. Drugo, kad bomba nenajavljeno eksplodira, e tad je bomba zaista i bila. Cuj DOJAVA..... Presmijesno.
Ja ocekivao da Bakira zucu placenici iz svijeta poceraju , to je jedan otpad (sda)..!!
upozorenje građanima!!! izgladnjeli i agresivni muslimani se šetaju ulicama sarajevske kasabe. napadaju i grizu sve pred sobom. muslimanski kanibali nemaju ni vode da se napiju. zombi
Dosadan si vise
aaa panikaa hah
ja vam vijesti da je eksplodirala to bi vec bilo nesto
Počeli teroristi. Nemoć ih uzela. Pod hitno u obračun sa sarajevskim pašalukom. Napraviti obruč i krenuti u konačno rješavanje ovog zla.
Izetbegović je prešao na plan B, stvaranje islamske države i rušenje BiH, nakon neuspjele tužbe protiv Srbije. Samo građanski rat spašava Bakira od vješanja, kao što je i Aliju.
Hitno u opkoljavanje Sarajeva, da ne bude kasno. Da niko ne izađe.
@Israel5 To je strategija koja je primjenjena u zadnjem ratu, kada su Alijini bojovnici zarobili cijeli grad i držali civile u logoru ne dajući im da izađu iz grada kroz podzemni tunel.
Kažu da je Bakir u Općinskom sudu (koji vrijedi kao deset drugih sudova) pokušao predati zahtjev za reviziju tužbe, pa je odlučio da se osveti kad su ga i ovdje odbili?
ne može musliman bez crnog prsluka na na burek otići.
Koliko klix novinarčića trenutno cirkulira Sarajevom, pa da niste u stanju sliku napraviti na licu mjesta, nego vadite sliku suda iz arhiva...
mislim da su te upravo zayebali 😂😂
eto kolko znas...bas covjek napravio sliku prije satak. I sta sad.
ovo postala tradicija
Ma ja ba. Dosadno nam je. Hajmo malo dojaviti bombicu pa da idemo kafu piti ba.
@imamime123 i prošli put je, meni se čini, bila dojava petkom.... način da se brže stigne do vikenda?! ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (9)