Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa nije petak još da bjezite ranije s posla
Teski su to prevaranti i neradnici, evo godina dana prodje sve sto su radili je da se rasipaju budzetom i dijele pare
Oni i dolaze u 10-11,ako uopste idodju
E vala da je neko postavi bombu sumnjam da vi im dojavio.
sta je ovo nekom bilo mrsko raditi pa.malo zvao
Naravno, policija kantona Sarajevo neće pronać tko je uputio neosnovanu prijetnju.
jel se Forto prepao
Tone brod pa misevi poceli da izmisljaju bombe.Toneeee NIP,NS,SDP žgadija.Hahaha
Izgleda dase neko opet opasno zahebava
Ma to bomba Konakovic i onaj sugavi Forto.Sad se pakuju.
SDA je sve pokazala kada je izglasala HDZ-ovca za gradonacelnika Mostara, koji je evo i dan danas gradonacelnik. SDA nije prijatelj bosnjaka i ove drzave. SDA prodaje foru kroz patriotizam i vjeru tbj kako bi se dokopali fotelja i para. Ja samo ne mogu da vjerujem da postoje ljudi koji ih podrzavaju, ili se valjda samo nadaju da ce i oni biti dio toga. Ali valja na onaj svijet gospodo!
Gdje ce SDA, ne znaju oni to, da nije njih dzamije bi bile prazne.
Ma ja skrece Dino paznju sa raspada sistema, koga li ce okriviti SDA ili SBB
Nema opasnosti od najavljene bombe, nego od one za koju nema dojave.
Sve lažna dojava a kad se jednom samo čuje boom
SDA garant
PRIJATELJ FORTE I KANTONALNE ŠESTORKE: Gradonačelnik Banje Luke Igor Radojičić pozvao kontroverznog Handkea da posjeti Banju Luku
@Analiza2020 ....... hahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaa , kakvi licemjeri ste vi iz SDA hahahahha. Radojičić iz SNSDa s kojimSDA koalira evo već 20 godna. Da vas nema trebalo bi vas izmisliti i pokazivati djeci kako izgledaju ljudske gnjide
Telefonska zajebancija
Sestorka se raspada pa sada sve rade da izazovu nered a da optuze SDA. Kakvi su to licjemeri. Jos koji dan i idu u misju rupu i udobne fotelje i opoziciju!!