Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
S.P uhapsili su Z.J. N.V. i E.D koji su se sukobili sa E.D., A.H., R.H., i N.D, navodno je Z.J. opalio šamar R.H. dok su ED i A.H. gazali N.V. Z.J. je poznat S.P. i predat je u T.K. a neki su završili i na UKC izjavili su iz MUP TK.... Jasno..?!
Sve jasno ko dan. Samo sto moradoh par puta procitati, nesto mi se slova petljaju. ;-) Danasnja omladina, nista bez nozeva ili oruzja ne moze proci. U toj frci naprave greske koje ih prate cijeli zivot, kasnije se mogu samo kajati.
@😊... pa ako skontaš iz prve, nije fazon...;)))
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
znaci potukla se abeceda..
bila je i pucnjava kasnije . uglavnom obracun je zbog jedne skripte koja je izgubljena a njen vlasnik ima socijalni rok - ispit .
Cenzura u ovakvim slucajevima je znak da se nesto mora mijenjati. Svi koji su sakriveni ispod inicijala ce opet ponoviti kriminal. Dajte nam imena i prezimena da ih upoznamo kako mi nebi dosli u kucu preko nase djece kojima bi mogli postati """ jarani """ dok nas ne izbodu. Fuj novinarstva i " slobode "
E.D. bio i na jednoj i na drugoj strani sto ce reci frajer tuko redom i na kraju izboli ga nozem kad su skontali da frajer nebira koga mariše
hahahahah
Ma fini su ovo momci,jbg pobili se samo zbog Klikera.
U srajevu kad opale 100 metaka jedva u nogu pogode. ovo je povratak na sigurno. stoka i jedni i drugi
pobili se navijaci veleza i zrinjskog.
Kako sudstvo funkcionise nije cudo. Da se proces u potpunosti zavrsi, protiv pocinioca ovog krivicnog djela, bit ce potrebno minimalno 24 mjeseca.
Ovako se valjda u zadnje vrijeme prekraćuje " slobodno vrijeme " . Nisi nitko i ništa ako u dosijeu prije 20-te godine života nemaš upisane bar 3-4 tučnjave, i to MASOVNE !!!! Samo se vi zabavljajte, ali smanjite doživljaje !!!! Za čijeg klinca zdrvlje netko treba na UKC da završi ?????
Otako se poceo praviti onaj neboder sa 330 stanova u Tuzli tako se i cudne stvari pocele desavati. Opet taj famozni broj 33. Neki dan covjek ubi zenu nasred ceste,pa onda demonstracije su pocele u Tuzli,pa onda one cure sto su pretukle onu u skoli,pa opet neki momci se tukli u drugo skoli,pa sad ove tuce. Obratite paznju na broj ubistava i kriminalnih radnji od izgradnje tog nebodera.
I da ne zaboravimo pozivni za Sarajevo je 33 pa ako se kriminal povecao u Tuzli i Sarajevu sada znate zasto.
Kad ovako objave vijest sa ovim inicijalima..povrsno gledano kao da su se slova sukobila..i na kraju nista ti nije jasno..ko je koga napao..a ovo kad napisu " koji je dobro poznat sluzbenicima policije" a i sluzbenici policije njemu..;)