Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
znali su da će ih dočekati policija pa su krenuli pješke preko mosta, što ne krenu kad nema policije pa bi ubrzo vidjeli kako musa na neretvi dere jarca. fascinantna je bila obrana mostara u ratu, toliko granata, takva silina udara ustaša i opet nisu mogli pomaknuti liniju ni metra na neretvi. sila nebeska su ti mostarci.
ako bum jos jednom nesto rekl protiv ustasa, ja se bum izgalamil na tebe
bum te fukal ne buš mi pobegal :))
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Vratite nam Bijeli Brijeg!!!
ANTE a tko bi igrao na tom novom stadionu. Bruka vidjeti ono. Treba ugasiti i jedan i drugi klub. Ante največe rupe su velež i zrinja. Pomočni teren u vrapčićima im je dovoljan. Da nije bilo onih nemilih scena prije 20 godina ovakva dva kluba ne bi mogli igrati ni na ulicama. Ronin? Bolje da se velež ovakav nikad i nevrati. Osramotio bi cijeli grad . Jedino što je gradu ostalo je Velež, ali pravi koji bi igrao nogomet. a ne klub koji služi da se uprave nahapaju..Velež je veliki klub i uvijek ce biti. Nažalost rat kao i cijelom narodu nije donio nista dobro. pa tako ni njemu.
Pa o kavkom se klubu radi, govori podatak da buducnost grade na ukradenom stadionu, da pokusavaju sakriti svoju nacionalisticko sovinisticko fasisticku provinienciju dovodljenjem ponekog nehrvata u ekipu. Pa taj klub mora zavrsiti na smetljistu istorije.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
samo Bosna jarane i nista vise,nema srpskog a ni hrvatskog dijela Bosne,to je cinjenica! svima kojima se to ne svidja neka se late puske
Kada ce ovim poturcenim muslimanima, balijama zabraniti da uopste dolaze na stadion u Vrapcicima????Bitno da su se u Srebrenicu, Janju i Kozarac svi muslimani vratili, a da je novi stadion Veleza severno od Mostara u jednom pre rata 90% Srpskom mjestu Vrapcici, gde vise od pola Srba hoce da se vrati i niko od vas nece da pise koliko muslimana iz Istocne Bosne kojma su obnovljene kuce u Foci ili Srebrenici sad na silu zivi u njihovim kucama.. zive ilegalno vec preko 20 godina u Srpskim kucama u Vrapcicima da ih niko ne dira i nedelozira, a da se samo u nekoliko povratnickih Srpskih kuca u Vrapcicima nekoliko Srpskih porodica vratilo i da su pod stalnim kamenovanjima i prebijanjima ovih"red army"antifasista, ss handzar poturica, koji javno kazu, "pre cemo ponovo pobiti i proterati sve Srbe iz Vrapcica nego da idemo i navijamo u Srpskom naselju", , sto nista o tome ne pisete balije?, muke tih porodica krijete ko zmija noge, a ovamo pisete o nekom suzivotu, e balije ko vas ne zna?
Ma trebali su ih sve pofatati i sa Starog u Neretvu pobacati.
U tor sa njima. Bagra jedna...
http://adf.ly/PTynr Soundcloud je Čudo !
*** vam boga u usta, naucite jednom da nije nk zrinjski nego je HŠK Zrinjski imbecili jedni zaostali, cao
ja sam cijelo vrijeme mislio da je fk zrinjski. kako ti je 'rođo' pehar, zapinju li se hinjski noge ljudima po mostaru.
samo mi recite ZASTO ???? jednostavno ne mogu da shvatim maloumnike koji pokusavaju ovako da skrecu paznju na sebe.....(nebitno o kome se radi.. musliman..hrvat ili srbin) pozz za sve dobre ljude
zadnji put sam bio na tekmi prije 4god, a zbog cega, e zbog ovoga, nekad sam jedva cekao sarajevski derbi, o tome se pricalo danima, a sad uopceno fudbal je postao komercijala, a kod nas izgovor za dobru marisanu...
zar mostar ima 30 huligana xD mogu oni sa poljacima :D
Tuga, čemer i jad...
Žalosno je ovo...