Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Drinskeyyy jarane, haj malo terapija,malo ovo malo ono,prošetaj..ima veselo brdo..znaš,to ti je za one pacijente (blago rečeno) kao što si ti...ili malo na ona japanska ostrva pa kad te nađu a ti kontaš da rat još uvjek traje pa te pride ostave,jer za tebe nema lijeka...
U USK su se 2020. dogodila 3 ubojstva, a u samo dva mjeseca 2021., su se već dogodila 3 ubojstva u USK. USK ima 184.833 stanovnika što je udio od 9.6% u stanovništvu federacije. Broj kaznenih djela u tom kantonu iznosi 9.3% na nivou FBiH, broj prijavljenih kriminalnih maloljetnika iznosi 10%. Broj evidentiranih slučajeva narušavanja javnog reda i mira iznosi 13%. Taj kanton je imao 24 samoubojstva 2020. što je 13% na nivou FBiH. Sigurnosna situacija osrednja.
@Ketamin toliko ima zdravstvenih osiguranika u USK, a zdravstveni osiguranici su najrealniji broj stalnog stanovništva u nekom kantonu. Podaci federalnog zavoda za statistiku i podaci s popisa stanovništva iz 2013. su za smeće. Ti podaci nemaju veze s realnim stanjem na terenu. Broj iseljenih iz tog kantona je poprimio epske razmjere što me i ne čudi jer je ekonomska aktivnost u tom kantonu među najnižima u FBiH.
Tuga koliko maloljetne djece ostade bez roditeljske skrbi....
Sto ne napisete detalje.. Ubijena zenska osoba je bila u intimnoj vezi sa ubicom(lovcem),skim iz te veze ima i dijete ali pod krovom zakonskog supruga. Lovac ubica je te kobne noci uletio i ubio prvo nju pa joj muza od ljubomore sto.. Jadna djeca ostadise sirocad
Zivila sa zakonskim.muzem u sredenom domu lijep i pristojan zivot,ali to joj nije bilo dovoljno pa je bila u intimnoj vezi sa drugim muskarcem. Sta ucini odose tri zivota i 4'oro dj3ce sirocad...Njih ih zao i oca ima..
Na kraju ispade kriva ona, je*i ga da se nije vucarala svaki put kad je zasvrbi a muž neće ne bi ovoga ni bilo, realno hahha.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Bagretina balinska
@gooUser1600958122 Ako je lovac, onda treba mu muda odsjeci nazivo.
Sirbubalo
Veljine nevolje ?