Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na Ilidzi niko na protestima a kukate SDA vam kriva...samo cekajte jos 20 godina tipkajuci na klixu.
Izvini, kakve veze ima tvoj maloumni komentar sa ovom temom?
Habib je kupio ovce na Vlašiću
plin ili bomba
Počele opet one petarde velike kao pola ruke. Kada gruhne nije cudo sto ljudi misle da je eksplozija. ZAbranite velike petarde, samo dodajte u član pored kašikare.
Baš onako kako i treba da vam se desava. Nista bolje sarajevo (malim slovima, naravno), i ne zaslužuje. Odron od ljudi, odron od grada, odron u svakom pogledu. Tu je Bog davno rekao laku noć. Mater bi prodali ta 1 marku. Tu je brat bratu dusmanin. Trulež i otpad.
Joj koliko ima glupih komentara,pa isto ko da petogodisnjaci komentarisu,ja koji ste vi retardi.
Migranti uradili?
Čitam komentare ,i nemogu vjerovati da radi ovog dogadzaja koji se desio na dobrinji.skrečemo sa teme i jedni druge vrijedzamo ,izgleda da samo treba neka glupost da se desi pa da se pokrene pitanje po nacionalnoj osnovi .
ja ga pustio jbga
narkoman koji se tu uselio
u pitanju je bomba
Neki se ovdje prave mutavi.Nezele da pogledju istinu.Problem su medjuentitetske granice. Problem su policije, tj vise policija, nadleznosti.Zone odgovornosti ,ingerencije, kordinacija. Sve dok budemo imali 14 policiski agencija, necebiti bolje i niko se netreba nadati. Ukarde, opljaka, ubije zapali, prebjegne u drugi entitet i tamo je zasticen ko medvjed.
Mozda bojler
Juce policija saopstila da je uhapsila pogresnog imigranta pod sumnjom ubistva naseg sugradanina. Koja komedija! Da li ce ikada odgovarat za to!! Sta ocekivat od ove drzave sutra! Da nas zastiti,nikako. Ova explozija nadat se da je neka slucajnost,ali sumljam.
ne sumnjan da je obicni plin
trazite ih hapsite sta cekate
Sarajevo moje imas problema slicne prirode sto nemaju visemilionski gradovi! Pale se auta redovno! Narucuju ubistvs! Izbodose momka neki dan na pravdi boga oni koji nemaju papir da budu u ovoj zelji! Pale hale,napadaju,pljackaju. Tuku se po tranvajima. Explozije!! O politicarima i da ne govorim!
Dobro je pa mnogi ne znaju kako se aktivira kasikara na daljinu, inace bi bio haos.
Dosli ovi sa Eliđze pokazati svu svoju kulturu.
@JahaacMaglee a odakle si ti?