Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BEHMEN------OSTAVKA
Beograd i Zagreb imaju stanovnika preko 4 mil, Sarajevo 4oo hilj. U oba ova grada se ne desi sra.. za godinu dana koliko u Sarajevu sedmicno. Zasto?
Zar to može bit u multi multi Sarajevu
Najbolji su ovi Čobani iz ostalih gradova što pljuju po Sarajevu A Pedu bi dali Ajforcima da žive u njemu
Mora da su opet Sandzaklije:))) Da, da, \"hav jes no\" što bi rekao Izet Fazlinović, za sve su vam krive Sandzaklije... Tješite se, a onda se raspitajte ko su ovi delikventi koji haraju gradom, porijeklo im je s Vratnika i Bistrika, \"prave sarajlijice\".
sigurno se zna da su bombu podemetnuli muslimani, posto u sarajevu vise nema ni srba ni hrvata.. zato nasa istraga nije usmjerena ka dodigu i cavicu
To malo i svoje da ostete da se vlasi nebi dosjetili i pricali kako su ugrozeni, jeftina ova lojava politika i brate providna do bola...
Možda su isti ovi pucali i 92.-95., tko zna?
SMJENA ALIJE BEHMENA...!!!!!!!!! Gdje su ti zagovornici ljudskih prava...Neka sada protestuju i traze smjenu Alije Behmena i vece kazne za one koji cine nasilje i fesad po gradu.
zna se ko je ljubitelj genocida,bele tehnike,ko je rusio dzamije i minirao mezarja i ko to i danas radi i to u po Sarajeva! sarajlije,sramota sta ste dozvolili da vam srbi miniraju u po Sarajeva?!!!
Nemojte se ljudi gadjati, ima dovoljno djece za sve hafize
Reys je za sve kriv
Vehabije se naljutile sto Djeko nije potpisao - al-Qā\'idah !
Vehabije
Sledeći put nek je rokne kad mu babo bude na džumi!!! Pa gdje je hajvan našo džamijsko dvorište???Ima li ovoj djeci išta sveto.....
da barem kakav v.lah strada
NOVOIZABRANA GOSPODO HOCETE LI PODUZETI NESTO ILI DA SE POCNEMO NAORUZAVATI I SAMOORGANIZOVATI