Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja se nadam da ce tvoja mama i cijela tvoja zenska obitelj biti toliko solidarne da nece vise nikad donositi takve kretene na ovaj svijet.
da nije prno betmen. nije mu sjeo onaj hamburger
a da me vidi babooooooooooo
Nisko, obuci kaput bice zima.
Sve djelo Alipasinaca, navlakusa na Vojnicko da se ocisti Ap od policije i onda oruzana pljacka...
...Bomba je eksplodirala na dječijem igralištu u ulici Hasana Sućeske i sva je sreća da u trenutku eksplozije na igralištu nije bilo djece.... MA J.E.B.O. TO DA VIDIS NEKI DAN KEROVI OSTETISE AUTO NA GRBAVICI TREBA IH SVE OTROVATI..CCCC
alpasinci ubjedljivo najaci u graduuu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
trebali su na policijSku Stanicu necel im doci iz guzice u glavu
kud je nebacise na neku dzaiju
Benjamin (Ramiz) Delalic prosle godine ranio 3 SLUCAJNIH prolaznikau Bezistanu! Ove godine ranio onoga Manijaka na Dobrinji, e sad se pitam kako je uopste moguce da covjek OPET dobije sansu da cini razbojnicka djela? I to u takom kratkom vremenskom periodu. Zar nakon svega nije trebao biti iza resetaka? Ovo je mozda i NAJVECI dokaz da zivimo u mafijaskoj Drzavi, a narod se i dalje brine ko vise smrdi, jal Srbi ili Bosnjaci. Ili mozda pak Hrvati. E mamlazi Bosanski, u zdrav mozak vas , znate vec sta. A za nezavisne medije ovo bi trebao biti izazov i sansa, da se razotkrije vise jednom ta korupcija, koja vlada u svim sferama zivota. Ili sam pak romanticar? P.s Ovo kopiram na skoro svaki clanak, tek onako da se bar neko probudi
Geler mi je raznio štok od prozora. Sreća pa nikoga nije bilo u toj sobi. Prežiiviš 4 godine opsade i četnička granatiranja i sad u miru treba da zagineš dok u kući sjediš i gledaš TV. Kakav je to mentalni sklop, pa da bombu baci na dječije igralište. Da se ja pitam odrezao bih mu ruku kojom je bacio bombu, ali pošto se ne pitam ova baraba će vjerovatno još imati ovakvih izleta jer mu država neće ništa. Šljemove, pancire i čuvajte se moje Sarajke i Sarajlije.
sva ova bagra nek ide u neum i po jadranu nek bodu mjestane sta se vise qce
Gospodo vi ste na Alipasinu
Titoooooooo oživi ...
Jesul\' to oteli lovu onom ,,bankaru\'\' (mijenjamo devize) na pijaci.
i ovo je bosan i hercegovina....
Bože sačuvaj.