Oštećeni automobili
0
Eksplozija na Dobrinji
Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Refko i Combe, bacaju bombe
dobro jutro sarajevo ako si jos uvijek sarajevo
ovo je presmjesno... parking nema veze sa dp-om nego kaficem ciji zapravo i jeste. ZASTO TO NIKO NIJE SMIO DA OBJAVI??? DOKLE GOD BUDE OVAKVA POLICIJA PA I NOVINARI NESPOSOBNI DA ISTRAZE BICE NAM OVAKVA DRZAVA!
Malik, ti si na g.o.vno nalik!
dobro jutro, vidim radosno je počelo za ove bolesnike što vole tisra po komentarima raznih portala...haj drago mi je zbog vas, samo nastavite
Poznato je da svaki srbina ima arsenal bombi za u.bijanje bosnjaka i hrvata u bosni i hercegovini. znaci ovo su podvale srba. samo nagovjestavaju veliki at.entat u sarajevu koju ce SIPA organizovati po SANU planu.
najjaci su ovi sto ranjavaju auta, trafike, bandere
Da vam kazem da ne vjerujem da je u pitanju nedovrseni okrsaj Benjo i ekipa niti je meta DP market nego je najvjerovatnije da je meta bila kafic Orlando ciji je gazda malo sumnjiv i taj kafic lici malo na javnu kucu... Pozzz
opet domaci poC.etnici na djelu... nema vecih .etnika od ovih domacih veleizdajnika
Nije te stid da tako pises smece ljudsko ? Kakav je to komplex,nemozes vjerovati.. Nove zgrade ? E jado jadni.. Rokni se,spasi se..
da nisu ovi s grbavice ?
Jasmin catic Bomba
Haj nek se cuje cuje haj nek se zna da je mlada partizanka bombe bacala
Opet ove sarajlije kvare nam grad, sace reci sigurno oni iz istocne bosne ili sandzaka... sarajlije mars u rusiji
@multietnićar Znaš li ko je doveo servsko pleme na Balkan? Znaš li kako je izgledala vaša servska zastava tada? Znaš li kojim jezikom je to pleme govorilo? Znaš li koja im je bila nacionalnost? ne boj se nece ti niko nista, samo odgovori slobodno. Ali shvatam i ako ne smijes, direktiva je direktiva.
sta vam je djeco
nemojte paničiti, policija i vlast kažu da je ovo najsigurniji grad u regionu...