Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A ti milojkogamalo, cim si usto, u tvojoj provinciji, prvo na Sax da vidis sta ima u gradu! A?
kmeeeeeeeeeeeeee kmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee živim u vukoj.ebini a karadžić mi obećao operu na palama kmmmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Mevlide? Ti si???
MAh ne mogu ovi iz sume drugacije sta ces, nije lahko kad pogledas, sa selendre i mirisa vanago, kad svjetla grada pukla a ti sa Medama i krmadima..
jos je ramazan, pa je mir u frtaljistanu, pricekajte kad ramazan prodje, to ce postat niz crne hronike iz rahatluka.
Vidim ekspolzija mi u komsiluku.. reko da vidim komentare, sad ce tu neko mahalt ko je sta je, bolje je raja upucena od novinara... kad ono - nacionalisticka sranja.. uzas! ima li vise iko normalan u bosni...stvarno su vam isprali mozak...
JASMIN CATIC BOMBA,,,,CUO SAM DA PICUGA I BOMBA JEDAN DRUGOM METAJU U BULJU PO VAZDAN
@pile J,e,b,u ti svi iz Sadake citya mamu u picku, sta ste se uvhatili tog Sadaka citiy-a, nismo mi fukare mamu vam j.e.b.e.m, i zivimo u gradu koji ima svoje ime a to je SARAJEVO. P.i.c.k.e dusmanske i zavidne !!!
U pravu si jarane, provjeri kasnije ove komentare vidjeces da ovog tvog komentara nece biti jer ce ga klix ukloniti a ove ostale bljuvotine ce ostati...
A vas ce biti u odnosu na danasnje stanovnistvo 24%.
Dobro si opisao Srbiju (procitaj novine Srbijanske ponekad) u drugom komentaru. Btw, jesi glup LOL. I da je 24 procenata, nije 24 % Federacije vec BiH! Nije ti matematika jaca strana.
Pravoslavni Bosanci su samo glupi, nije njihova krivica sto ih je prevarila Srbija da su Srbi. Niti jedan Srpski kralji ili bilo sta Srpsko nije zapisano da je koracilo zemljom Bosanskom. Zato, nemoj mrziti Pravoslavce iz Bosne, vec Srbiju jer je lopov i steti nam svima, namjerno, bez stida.
to je fazlija proslavljo pobjedu na olimpijskim
Ja sam Milojko i glup sam ko neobrezana k1ta
Kako sam spav\'o ni bomba me nije probudila.
Ni jedan ozbiljan portal ne bi dopustio ovoliku kolicinu nacionalistickih, homofobnih komentara kao sto to omogucava portal Klix.ba nekada u siroj javnosti poznat kao SarajevoX.com. Sve u svrhu sto vece posjecenosti, vise klikova znaci vise interesovanja sponzora samo mi nije jasno kako se neki ozbiljan sponzor moze reklamirati na stranici gdje se toliko propagira kroz komentare nacionalna netrpeljivost. Jad i cemer! Redovno pratim i portale iz regiona i nigdje nisam vidio ovloiko trolovanja u komentarima, off topic gluposti... Davanja prostora likovima poput ODINA, Brcaka i slicnih psihopata koji troluju li troluju. Sve u svemu neka vs je stid!
KVOTA !