Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako je za portal Klix.ba potvrdio glasnogovornik MUP-a Kantona Sarajevo Irfan Nefić, zasad nepoznata osoba je aktivirala eksplozivnu napravu oko 3:25 sati u ulici Butmirski bataljon 40, koja se nalazi u naselju Ilidža. Predlažem da gdin Nefić malo dopuni svoje zvanične izjave za medije sa "zasad nepoznata" u "sa tendencijom da tako i ostane.
Vozi Golf 2, a bacili mu bombu na kucu. Neåto ovdje ne åtima.
LIJEPO na PRVIM izborima u obzir samo stranka čiji će ministri policije potpisati biračima bjanko ostavke. Čim bude kakva bomba pet dana da bacać bude u prtivoru ili ministra policije na ULICI, siguran ko i svaki drugi stanovnik od bombaša.
Najbolje je brate razdvojiti zaraćene islamske frakcije strane na Ilidži, jedne u Bakirov BUROJ u Trnovu druge u BAkirov OSenik u Hadžićima, iii MIRNO vrelo Bosne. ---- NAIME POSLJEDNOM IZMJENOM KANTONALNIH ZAKONA U SARAJEVU BILO KOJI ARAP MOŽE DOBITI DOZVOLU BORAVKA I RADNU DOZVOLU, bez prava kontrole vlasti i inspekcijskih organa. ZAto se i prave nolke zfrade i naselja da se mogu smjestit. A mi malo ttttreba da se stisnemo sa vodom i zrakom ko i svaki gostoljubiv domaćin. Ne drečat na bombe.
a što mi moramo imati vodu kad ni u Idlibi i Homsu danima nema vode
a što mi moramo imati vodu kad ni u Idlibi i Homsu danima nema vode
Dobro bi bilo da nas umjesto novogodišnjim paketima načelnik islanske ilidže i ministra MUPa obraduju ostavkama ( U PAKETU BEZBELI) kad neće već načelnici njihovih stranaka NEĆE, jer njihovo članstvo baca bombe. Ako je dosad bilo da se vojnici ubijaju automatom jer je vjernik nervozan, prije toga policajac u istoj općini automatom jer je vjerniku oduzeo vozačku dozvolu, vjerovatno sad i za bombe vjernik ima opravdanje, jer mu je ... stranka na vlasti. Može stranka bit al čelnici odgovaraju. !
Vlastodržci, pobogu, skinete li ikada ružičaste naočale pa da bar na kratko vidite crnilo i bijedu koju ste servirali nama običnim smrtnicima? Stidim se svakog čovjeka u Federaciji koji da svoj glas stranci SDA koja nije sposobna da nam stvori koliko toliko normalan život, naprotiv stvorila nam je pakao!
Ilidža postaje Dijarbakir
''Diyarbakır (kurdski: Amed, armenski: Դիարբեքիր) antička Amida, je grad u jugoistočnoj Turskoj, administrativni centar Pokrajina Diyarbakır, u pokrajini Jugoistočna Anadolija. Deveti je grad po veličini u Turskoj, i drugi po veličini grad u Jugoistočnoj Anadoliji, odmah iza Gaziantepa. Većina stanovnika Diyarbakıra su Kurdi, tako da je on neformalni glavni grad Kurda.''
Ilidza zona sumraka!
Erdoganov rat protiv Kurda u njihovom uporištu na Ilidži