Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pravi od sebe zrtveno janje. Skrece paznju. Cuj u blizini kuce :) Potrudio se da mu se ne osteti fasada :) Pa to je u blizini jos necije kuce vjerovatno. Zasto ne spomenete i komsije?
@toh Dvorana Borik...Dodik, Tadić i svita...pronadjene bombe i oružje...isti scenario, sami sebi podmeću i rješavaju...jadnici!
Taru se đikani između sebe. Fino mašala!
Ovaj radi na slucaju david dragicevic, laze i petlja...
Ko bumbar!
Cojek je Sabit Iztarčina
Sjooj vid mu vugle
Evo moje braće Bošnjaka po komentarima likuju što se Srbi međusobno gađaju, a kod nas u Cazinu bomba neki dan, u Sarajevu skoro svaku noć neko ranjen... Ovde niko nije normalan.
Znam ja kako je došlo do eksplozije. Neko skinuo obarač s bombe i ona eksplodirala. Eto, sad nađite samo ko je skinuo obarač.
a otkud bomba tu? 😋
počelo je počelo .. sad pred Lukačevu kuću
jeli on zet Lukačev ili je Lukač njegov zet, nešto ne znam ?
@tomicamali ista govna
Počelo je ..... zlikovce koji ubijaju djecu i zataškavaju ubistva , naravno da treba ubiti !!
Djeca se igrala