Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DOKLE VISEEE !!! POHAPSITE IH !!! NELEGALNO BORAVE U NASOJ DRZAVI IMATE RAZLOG !!!
pobjegli od rata, pa ovdje ratuju
@KraljevinaBiH Sta ces kad pohapsis 8.000 ljudi? Gdje ces ih drzati i kako ces ih hraniti? A ne mozes ih deportirati tek tako. Srbija ih nece. Kako uvijek kratkovidan komentar moze biti top komentar na klix.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ne znam sta treba jos da urade da bi se ovaj narod digao, napravio neki protest. Pale nase gradove, marsiraju sa sabljama po nasim ulicama, presrecu nasu djecu. Kad smo postali tako jadni i plasljivi da sutimo dok nas sutaju u vlastitoj drzavi?
@Lanister nismo jadni i plašljivi. Trpimo do određene granice. I oni znaju dokle mogu ići u konfrontaciju sa nama. E kad prevagne ovo nije nista sta će biti. Iz krajine sa ljubavlju.
Ovo fakat postaje zabrinjavajuće ljudi!
Trebaju oni izmedju sebe organizovati jedan team deathmatch i nama bi bilo lakse
Meni nije jasno zašto vlasti nepokupemigrante i plate avin i nazad u zemlje odakle su ako ih već niko neće primiti, koja je poenta da hodaju po BiH ili vlasti uzimaju pare na njihov račun
Isti takvi sasvim normalno odu u trgovinu i kupe ajekiru,macetu,noz itd
Samo radikalno.
Radi političara koji se bogate na prodaji viza,, imati će te uskoro lokalne ratove, a moguće da uzavrije cila Bosna. Jer, ne bi se zakleo da ovo politika ciljano priprema buduću vojsku.
Ljudski otpad bliskog istoka i afrike se istovara na obale evrope. Ovi migranti su u 90% slucajeva klosari, kriminalci, narkomani, i zestoke ljenguze.
Šta radi Fahrudin Radončić? Migranti su preplavili Sarajevo....toliko o sposobnosti...nastavnika likovnog...
Pa vi gospodo opet udijelite po marku dvije pred svakim marketom. Djubrad deportovat odmah . Nisu migranti nego ilegalci isto kao sto bi i mi bili da odemo u drugu zemlju ilegalno .
treba im podjelit tesko naoruzanje, nek nas sviju roknu
Krivi su oni što su pustili da migranti slobodno šetaju ulicama. Sve koji nelegalno borave u BiH treba zatvoriti u prihvatilišta i migrantske centre, van gradova i naselja, do okončanja postupka za njihovo vraćanje u matične zemlje. Tako bi radile sve normalne zemlje.
Prošao Ramazan i odmah belaj
radon je bio u pravu, a dzaferu su bitniji pakiji od bosancerosa
Ispade onaj Radončić u pravu,počelo je...biće je ovdje još belaja...a Šefik ih brani...kakvi nas majmuni vode...e moj narode jesi nam zaokružio zelene gadove...sad se fatamo za glavu
Policija je takođe zatekla i jednu grupu migranata čiji identiteti nisu poznati, no oni su zadržani radi daljeg obrađivanja. ahhahahahhahahahahhahaha