Komentari (138)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko samo bolesnika ima na ovim komentarima...
Proklet bio onaj ko na ovakvim objavama omoguci komentarisanje, a sve s namjerom da se okupi glasna manjina degenerika kako bi lijecili svoje psihomatske poremecaje, sirili mrznju, a sve zarad kojeg klika vise. Fuj novinarcici. Vece ste zlo od ovih bolesnih idiota koji se prepucavaju na ovakvim vjestima, jer za njih ima bar malo nade da ce se pogledati u ogledalo, skontati da su olos i potruditi da postanu ljudi. Ne zbog sebe, nego svoje djece i buducih generacija kojima ce ovu zemlju ostaviti.
Uskoro i u vasem kraju.
Uskoro i u vasem kraju.
Zasto ce psihicki bolesna osoba na slobodi???
da je Osman ubio Iliju ili Ilija Radovana ili Radovan Jakoba ili Jakob Osmana bilo bi odmah nacionalna netrpeljivost, nema zajednickog zivota, terorizam, antisemitizam, ili vec ne znam koje vec sranje...
Mora da je provalio da su za Komsica glasali
Glup si
Hdz uzp bosanski katolibanac udario na komšićeve glasače!
Bio je izgleda ljut sto i komsije nisu "glasovale" za HDZ....😉
tuga i žalost :(
baš vala. čovjek psihički bolestan što je haman svima ovdje promaklo ali su svi skontali koje je nacionalnosti.
Sinoc preko 400 na svim mjernim jedinicama u Sarajevu,jutros 380 u 10 h... To je masovno ubistvo...
Da skratimo pricu, UZP-ovac ubio dvoje Srba.
Dobro se mi svi medjusobno ne poubijamo u kakvoj atmosferi zivimo zadnjih 30 godina
svaka mu cast
...bolje da je mene dole izrezo, ionako imam viška mesa...