Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako se prezivaju momci da li neko zna? Neka im je lahka Bosanska zemlja :( Omladino čuvajte se,manite se alkohola i dokazivanja i brze voznje,postoji mnogo ljepših i korisnih stvari u kojim se možete dokazati na puno pametniji način. Alkohol-majka svakog zla! Stop alkoholu,stop mangupiranjima svih sorti !!!
Mirza Konjić, Damir Buljić, Omer Habibović, Amir Hrnjčić! Mirza i boki lahka vam zemlja, da vam Allah podari lijep dženet! ;) Falit će te!
ako ce se cuvati i ne piti alkohol ne drogirati se onda nisu "mangupi" zao mi je momaka jer koliko mogu zakljuciti da nesto nije bilo ok dok su presli u desnu traku pa udarili u stub vjerovatno je rijec od tehnicki ne ispravnom vozilu?
APEL ZA POMOĆ ---------------HITNO POTREBNA KRV ZA AMIRA HRNJIČIĆA TEŠKO NASTRADALOM U SINOŠNJOJ NESREĆI ,AKO NEKO IMA KRVNU GRUPU ( A NEGATIVNU ILI NULA NEGATIVNU ) DA SE JAVI NA BROJ TELEFONA 062 128 739 ------SUTRA DO 10H JE POTREBNA KRV MOMAK JE MNOGO ISKRVARIO I ŽIVOT JE UPITANJU MOLIM SVE LJUDE SVU RAJU BILO KOGA NAZOVITE O62 128 739 I DAJTE KRV HVALA SVIMA PODJELITE OVO NA SVE STRANICE........
Koliko će biti ovakvih članaka, koliko poginulih dok se nešto ne promijeni, dok se ne počne aktivno govoriti o bezbjednosti u saobraćaju,dok se nešto ne učini napokon da ta djeca što tek sjedaju za volan po prvi put, nauče i vide šta znači brzo voziti, šta znači biti odgovoran vozač? Gube svoje živote, ugrožavaju tuđe, žalost i tuga... Učite, roditelji, svoju djecu tome, prije nego im kupite njihovo prvo auto... previše ovakvih priča je, previše...
Alkohol i auto ne idu zajedno.
Strasno i zalosno, jadni momci:((
Ni jedna dobra vijest u Doboju :( Nek vam je rahmet duši , nek vam Bog podari DŽennet :( ŽALOSNO ! :((((((
Danas nas ima, sutra nema !! R.I.P Braco moja, ostacete zauvjek u nasim srcima !!! i nek dragi Allah podari dzenet
nazalost nije samo Damir poginuo :( vec i mirza :( rahmet vam dusi momci :'(
samo tuga i jad u Bosni,nista lijepo da se desava...prokleti smo od Boga...
R.I.P.