Komentari (247)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cikoticu jel te sram i stid.
a pogledajte clanak od prije...koliko se izdvaja za sigurnost...
@appleUser1606472358 Mene zanima da li su mu tetanus dali? Ko zna kakav je skalpel, a vidim to se ne pominje.
PRIKAŽI ODGOVORE (17)
Hirurzi po struci.
kazu lakse tjelesne povrede...ovo uhljebima lakse povrede...a da je napadnut neki clan familije od uhljeba u sluzbi mafije (stranke)...onda bi rekli da su teske tjelesne i pokusaj ubistva...
Tjeraj go*na vani. Sarajevo je najmultikulturalniji grad na svijetu trenutno. A njihova kultura mi se baš i ne sviđa
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Da li neko od nadležnih čita ove tekstove? Zašto se "migranti" (ulična banda) slobodno kreću po ulicama? Da li je Sarajevo postalo Alkatraz otvorenog tipa? Za mene su poslije ovih napada svi oni potencijalno opasni, ne smijem više prošetati jer se osjećam nezaštićeno. Učinite nešto, zaštitite nas!!!
molim ove halal bradonje da mi objasne koji je hajr od napada halal imigranata
Garant oni sto prose ispred SCC a,treba ih s noge na nogu dodavati
Jarane PA dokle vise, ovdje neko ima korist od migranata,
A jesu supci,neki dan ispred pekare stoje i dade im covjek 5km oni ostavise u dzep i drze onih 20 feninga u ruci kao da nemaju i poslije dodje covjek kupio im kifli dosta oni uzelu onu kesu i stavili je ispod jakne,sakrili i to.Samo da bi sto vise dobili majku im nezahvalnu
Gdje su sad oni silni navijači s Grbavice ,i iz Sarajeva uopšte.Što im oni ne dodaju po leđima.Znaju se tuć između sebe.Ima ih na hiljade,što se ne slože i ispraše tu bagru.Mislim na te razbojnike i ubice a ne na sve migrante.Da se zna ko je gazda,ovako im vršljaju i rade šta hoće po Sarajevu.
zato sto je ćelo umro 2008. a ovo sto je ostalo ima muda kurcit se sam nad curama ili ako je njih grupa na jednog lika
Pacovi ne biraju sredstva, samo je bitno da nanosi tjelesne povrede. Obicni kanalizacijski stakori! Dzukele smrdljive!!
Mrki sve agresivniji... Bosanac dobar ko hljeb. Trpi, pomaže, nemoj ga, pusti ga. Sve dok mu ne prekipi. A kad mu prekipi, Mrki će zažaliti što je ikad kročio u Bosnu.
Tuci govna dok ne izdahnu...
Nek tuzi CIkotića
Sram sviju da Vas bude.
Alarmantno stanje.Gotovo na svakom ćošku u Sarajevu su migranti.Na tramvajskoj stanici Kasindolska uđe bez ikakvih problema velika grupa i popuni pola tramvaja. I ne samo to galame, vrište, nemaju nikakvog obzira prema ostalim putnicima. Krajnje je vrijeme da ih policiju skloni sa ulica i vozila javnog prijevoza. Hajde Katica uradi nešto,ovako ne može dalje. Jednostavno neka budu u kampovima u Delijašima,Blažuju i Hadžićima.
Prije bi gdje god ih vidim daj po Marku ,nekad vise. Sinoc u bingu kažu sisters selam alejkum, ma kontam se haj bjezi mi sa ociju. SubhanAllah mnogo su bezobrazni postali , prvo ubili momka sad ovog izboli uzas. Prije sam ih branila al sad smo da ih se vrati odakle su i dosli.
A sto na mene ne naletite majku li vam bolesnu.U mojoj mahali moje drugove napadate.Da ne najebe neki ni kriv ni duzan??Valjda mi na celu pise da sam naoruzan😂A bgm i spreman ko puska.
Gdje ste da na mene naletite, lijepi Pakistan bi vam bio.