Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
rezultat 8 milijardi od akciza ..
MIJENJAJTE ZAKONE!! NEK ROBIJAJU OVI STO PRETICU NA PUNOJ, STO VOZE KAO DA SE TRKAJU, STO PRETICU KOLONU, STO TIPKAJU PORUKE DOK VOZE...npr preticanje na punoj znaci 5000KM kazne, 6 mjeseci robije i 3 godine bez vozacke
Kad bi ovolike kazne bile to bi ovim našim korumpiranim smradovima došlo ko melem na ranu! Više se ne bi cener davao nego feslija.
ovo će na aukciji uzeti neki varalica i eto je na autopijaci za mjesec ko nova, cijena sitnica
Ne cudi me za Ortijes! Lete cestom jbt.
Ništa čudno kako se vozi dobro je ovo... Danas odguraše kamion ovi sa rotacijom...
Ljudi morate paziti i na sebe i na druge... ono sto vidjamo na cestama je uzasno... potpuno odsustvo paznje, postivanja propisa i brige i za sebe i za druge... https://m.youtube.com/BalkanDashCam
Službena škoda koju su kupili porezni obveznici je razbijena jer je neki dojučarašnji vladajući nigović žurio pod blinkerima.
Mislim da nije sluzbeno auto jer je karavan,oni voze samo limuzine.
Nikad nemojte bjezati u stranu ako budala ide prema vama, tako vas budala udari u manju povrsinu i prenese vise energije na vas. Ako vidite da ide na vas udarite ga punim. Ovaj sa skodom bjezao i udario ga u najgore mjesto, ovaj sa druge strane.
Bravo vidi se koliko poznajete fiziku, i onda se cudimo sto nam propada drzava, pa zato sto je vecina glupa ko ku@ac
smanji brzinuu !!!