Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nije ni cudo kolko se kod nas zuri u saobracaju. svi nervozni do bola
zalosno...nek mu je laka zemlja a glavni uzrocnik samo BRZINA...
i ovaj covjek sad moze komotno da se ubije, cjeli zivot zivjeti sa ovakvom krivicom bolje ne zivjeti, ali da vidim sve sad ove levate sto brane pivo i ostali alkohol dabogda pocrkali svi do jednoga koji ga konzumirate, mozda ce te reci ne pijem ja dok vozim, al malo sutra 90% pije i vozi, a da ne vozite opet prouzrokujete probleme prvo sebi, pa svoj porodici i drugima. STOP ALKOHOLU od ne Muslimana ! a ovom djetetu neka pociva u miru....
Zamislite bol samo roditelja pa se zapitajmo dalismo icemu zahvalni
Evo ovdje dozvoljeni komentari a na ljubavne jade Boze Vrece nisu..
lajk ko bi dao bozi vreci u guzu
dislajk ko bi volio da odere vrecu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Gluho bilo slabo se skroz pazi u voznji i sve je manje i manje saobracajne discipline
Vozači moraju imati na umu da imaju veliku odgovornost prilikom vožne. Definitivno doživotna kazna za vozače koji prouzrokuju smtt.
Maksum .. rajska ptica
😓😓😓😓
Rahmet dusi