Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
čim sam vidio Audi, odmah mi je jasno kako se sve dogodilo....
u zadnje vrijeme primjecujem da je prolazak na crveno postao normala takodje primjecujem i balavce u novim kijama koji misle da su povukli boga za jaja kad su kupili auto za 19.999 KM
smrt dvici, sloboda narodu
"Imam nove gume ljeto-zima, ocam, sava S3, dosle na autu kad sam ga kupio 1998, mogu jos ovu sezonu..."
@Maloljetnik Poslije 5 god zamjeni im mjesta i guraj dalje.
aman jarabi pa ljudi polahko naša nekultura u saobračaju je baš dostigla vrhunac , zato imatoliko udesa drži se pravila i drži se svog sabura , prije češ doči i biti živ i ako može policija da se malo uljuči u regulisanje budala u saobračaju , a ne samo da posmatraju sa strane
Ja bih uveo zakon da uz tehnički pregled vozila i vozači polažu test iz poznavanja saobraćajnih znakova i signalizacija. Ne može se više ovako "napamet" voziti.
.... ili bar da svaki popuni psihotest, ne teži od onoga koji pišu djeca kod upisa u prvi razred . . . !!! Garantiram da ni taj ne bi prošlo bar 20 % "šofera" (šofera, ne vozača, razlika je drastična ) . . . ! ! !
Pa skoro svaki dan Golf 2 !
karastrofa. dobro da nema mrtvih