Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eto sada lijepo namoci BBQ sos na resetke u celiji,sisaj i zamisljaj da jedes rebarca naredni 20 godina.
hahaha : - ) dje bas BBQ nadje : - )
ovaj ima jedno 60 poslovnih prostora pod rentom u Zenici pa ti skontaj koliko ubere mjesecno od banaka casina itd...ide on napolje za par dana samo da plati reket vlasti i sve po starome...
Sitne ribe.... čekamo mi naše Sanadere!
Zar je fadil vec poslo pare😂
Zasto incijale samo stavljate, stitite kriminalce..
isto je ovo bilo i u Frigos Čelić
A sta ce materet murjaci da obrade? ko eto oni se nesto razumiju sta je ekonomski kriminal
murjaci razumiju samo sta je penzija u 40oj.. i beneficirani staaaz.. i lezi hljebe da te jedem..
Vidjela žaba konja da se kuja pa digla nogu..krađe ovakvih suma su za lidere i poličare na visokim pozicijama a ne za trgovce.
najzalosnije je sto trgovci ne kradu.. samo nedaju svoje.. a politicaru "porezuju"
nesto mi ljutito izlgeda ovaj u calama : )
Udri goveda !
Ovi nece ni vidjeti zatvora pustice ih da se brane sa slobode i zbrisati i uzivati sa 3miliona
stavljate inicijale uhapsenih zbog zastite identiteta (valjda), a ovamo prikazujete njihove slike?
a sve fol muslimani selam alejk ugledne.dzematlije a da ti mozak stane kad vidis koliki su to lopovi. jedva cekam dan da one sa ViP bajrama nekad istresu pa da vidimo koliko su oni pokrali Izetbegovic. Zukic. Sarajlic...Kukic
Jesil bio s njim na jaciji il na sabahu u džamiji pa znaš da je džematlija ? Ako nisi , onda ga ne svrstavaj u muslimane.
predizborne kampanje... ali ovce uvijek nasjednu i nadaju se. osobina pecinskog covjeka. kratka memorija i pogled dokle samo pogled seze.
velepromet je pokraden davno. ovo je kolateralna steta i skretanje paznje na pogresne tragove...zeljezara, vatrostalna,metalno,celik....sve se zna i svi sute.
DOMISLJATOST U KRADJI NAM JE VRLINA