Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Smanji gas i prilagodi voznju stanju uslova na putu...
i prilagodi voznju stanju ceste.
@ Gr0d0n0celnik Ovo je jedna od najmodernijih cesta u cijeloj drzavi i upravo zbog toga divljaju, jer tamo "mogu". Nije mi ih nimalo zao! Sami pali, sami se "ubili".
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
momak nije brzo vozio sigurno :) vidi se po slikama auta.
sad bi oni sto brane onog sto je vozio 240, rekli pa autoput je. Nek vozi ! Samo gas brate tuzno kakvih debila ima
Ovotigaje za skontati JA NISAM ODAVLEEEEEE SORYY.
pozdrav svima.. ja sam sin Gospodina kojji je vozio Merces i nije A nego B klasa.. dalje nije vozio brzo nego je proklizao kadje trebao da se ubaci ispred oktavije- zakasnjela reakcija.. on taj put poznaje kao svoj dzep jer dugo godina putuje tim putem.. al sve je to tako moralo da bude.. nego mene cudi kako vi sebi dajete za pravo da na ataj nacin komentarisete stvari o kojim nemate ama bas nikakvog pojma??????????????
Koliko znam na ovoj dionici je ograničenje 60, a po ovoj slici se malo i pretjeralo sa brzinom.
mercedes nakon sudara sa skodom koda ga je kamion udario. dvoje povrijedjeno, oboje iz mercedesa. i kad mi neko kaze mercedes bog za ostala auta, a ono sve isto sranje samo drugo pakovanje.
Vidis li ti da je A klasa udarila direktno u betonski zid
sto je krenulo ove dijasporce...
Ma džaba što ja idem polako i prilagodim brzinu uslovima na putu....kad Ono vozi koliko god može brže! A i policije nigdje....s prvom kapi kiše ko pacovi se zavuku po birtijama i regulišu talove. Jadno!
Steta za to auto :((((
Evo tu sam trenutno u guzvi
Džeko džubre jedno plavo, mrš. Amra mrš. Mrš vam. Amra starleta. Ma mrš.
Ti si tesko ljubomoran na Amru sto je uspjesna
Uspješan bih i ja bio da sam žensko i da sam sponzoruša. Sa 16 godina iskusila analni seks sa srpsim mafijašem. Šta više reći?
jel ovo Octavia fkt ima bolju limariju ili mi se samo čini? o.O
Bosnian Road Rage!!!
Na tih 5-6 kilometara brze ceste raja ispuhuje auto, procepljuju dizne, a nisu svjesni da je ogranicenje 100kmh i da je cesta jako neravna (posebno iz pravca mostara prema ilidzi desna traka), al dzaba je,, haj ti bosancu objasni.....
sto je najtuznije nisi ni ti svjestan da nije 100 nego 80
jest 60 kad ti vozis papak
JEL IMA NEKO SA ALIPAŠINA FAZA B HITNO TREBA
nije ti ovo gay Portal :) zar nisi danas bio kod Pope ??
nisam bio jer sam musliman ako nisi sa alipašina odyebi
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
pa kud bas na mostarskom raskrscu ivice da se povrijedis
hajde pocnite na dijasporu kako lose i brzo voze....
s obzirom da ste pobjegli iz bosanskih vukojebina a prije rata niste imali ni bicikla danas još i dobro vozite rent-a car kad dođete u bosnu
ja zivim u BiH,za raziliku od tebe :)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)