Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije bila djevojka vozač...već starija žena ali nije to mnogo bitno u odnosu na to da je dečko preticao prije samog udesa i sjekao krivinu te naletio na tog audija ....Iza njega je bilo 3 vozila koja to potvrđuju ....Ljudi pazite sebe pa će i drugi paziti i tebe i druge ... Nadam se da je žena dobro , uspjeli smo je izvući iz vozila do dolaska hitne imala je veliku posjekotinu na glavi , lijevom uhu , slomljenu lijevu ruku ,,nagnjecenu lijevu nogu i jake bolove u prsima .
De mi reci je li zena slucajno vojnik? Posto imam kolegicu sa istim inicijalima i mislim da isto auto vozi. plava, kratko do srednje osisana?
Dzaba puna linija kad je kod vozaca isprekidana u glavi!
Najjaci su mi oni klocevi za volanom koji se vracaju u nedjelju sa mora, kao i svi ostali u koloni od 50 auta, ali dzaba, on hoce da pretice. Nikad mi nece biti jasne te telece glave za volanom.
A na tabli fünfzig.
Tanka je linija (puna linija) izmedju zivota i smrti.
Puna linija i ograničenje od 50 na sat ali džaba sve.. 'ta će on ispred mene ..