Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaki vikend iste vijesti, pijani bošnjo se slupo, ubio nekog, utopio itd. Ne ide u glavu da volan i alkohol treba razdvojiti. Uglavnom gine omladina 18 do 25 god. Svi oplakuju i kukaju a roditelji opet daju auto i pare, bez imalo edukacije svojoj djeci na tu temu. Fakat smo Bosnjakistan. Broj 1 u Evropi po smrtim slucajevima na cesti.
Policija iz Kiseljaka , vatrogasci iz Viteza , a nesreca u Busovaci. Svasta.
Možda je sreća u nesreći bilo i to što se nesreća desila u blizini doma zdravlja? A imali su i dosta sreće s obzirom na to koliko su auti oštećeni, veliki doprinos tome da su živi dalo je i to što su noviji auti sa Airbagovima a vjerovatno su bili i vezani...Šaban Šaulić i njegov vozač su očito imali splet nesretnih okolnosti kad su poginuli u automobilu koji je u odnosu na ova 2 bio samo ogreban? Vjerovatno se nisu vezali...
Ma zavariće se auto,hajde,nek je živa glava!
U 5h vise promila nego krvi u sebi iali garant.