Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve dok kazne budu kao nagrade ništa se u ovoj državi neće promijeniti.. U Njemačkoj ako pređeš preko crvenog kao pješak, dobiješ punktu u vozačku dozvolu.. A kod nas na pješačkom teferič.. Svi jure, žuree, i kad nešto bude kuku pomagaj.. Više se Edita i Selma i ne spominju.. A pravda nije zadovoljena. Stidite se.
a barem jeri dizel?
Ma danas svako vozi, treba uraditi test na sposobnost i inteligenciju pa onda volan u ruke. Ima debila na cesti to se nw mozes na cuditi.
@GM7 To bi trebaolo biti ljekarsko uvjerenje!
Svako nepoštivanje propisa je put do saobraćajne nezgode... nažalost nezgode se sve češće dešavaju, a razna nepoštivanja propisa naše ekipe svakodnevno evidentiraju na cestama u BiH i u regionu: https://www.youtube.com/BalkanDashCam
E nek si ga stig'o, sad znas da si najbrzi!!
@turbofreak zeni pozlilo izgubila svjest ne znam sta pametujes kad ne znas Poz