Komentari (111)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i da, zaboravih, Mogao bih kupiti i motor i vas dvojicu, ali me ni motor ni vi ne zanimate. Vozite pametno, ne ometajte druge u saobraćaju ;)
@maratonac & laky Tipičan seljački komentar, kad nemaš argument onda reci \"Šta\'š ti vid\' ti glave.\" ili \"I ti bi da možeš, ali ne možeš pa tako pričaš\". Uvijek ću između motora i dobrog auta izabrati auto (pritom ne mislim na napucanog Golfa 2, koji je velikoj populaciji \"vrh\" auto). Ovo jednostavno nije teren za vožnju ni brzih auta ni brzih motora jer su ceste katastrofalne. Ako već hoćeš da rizikuješ život, idi negdje drugo daleko od saobraćaja i ne moj rizikovati i tuđi (kao u ovoj nesreći bio slučaj). Njemu 30 njoj 16 i još joj je ugrozio život. Da je kakve države ne bio zadugo izišao iz Zenice.
motore ne vozi ko nema da kupi
sta imate protiv motora i vi bi da ih mozete kupiti
@sivi jes\' goran je vozao jednog bertonea, a drugog je vozao samir svabo
ISMET CELO,DZEVAD TOPA SARAJEVO JE IMALO STO NEMA EVROPA :( ZELENE BERETKE NEK SE ZNA ZA ZEMLJU BOSNU GINU MLADI MUSLIMANI!!!!
@Posmatrač Posmatrač, da poznaješ zakonodavstvo i koliko su opterećeni papirologijom i raznim procedurama koje moraju provesti kod jednog uviđaja, pa makar on bio i najobičnija ogrebotina na braniku auta, ne bi tako pričao. S obzirom koliko su opterećeni i koliko su im ovlasti ograničene, jako dobro rade svoj posao, a meni lično ne bi smetalo da ih ima više.
Ne može policajac biti kriv - uvijek vam je polijcija kriva. Dužan si se zaustaviti ako ti policajac signalizira. Ako bježiš i još usput praviš prekršaje - kroz crveno, prekoračena brzina i sl. normalno je da si sumjiv, nešto kriješ, ili se mangupišeš ugrožavajući druge. Policija pod rotacijom ima pravo prolaziti kroz crveno a ostali učesnici u saobraćaju obratiti pažnju i skloniti se. Drugo, samo nenormalan po ovakvim putevima može jurcati a da ne očekuje da će se negdje kad-tad polomiti. Sve preko 80 je totalni rizik - naletiš na rupčagu, izbočinu, naborani dio ceste i nema tog ABS-a koji ćete zautavi...
Gorannini = Bertone
Hop mala bosonoga kako mozes bez onoga!
Zalim zbog nesrece i povrijedjenih, ali istovremeno protestujem zbog nesposobnosti policije. Naime, ova nesreca je nesposobnoscu policije prouzrokovala haos u saobracaju danas oko 16.00... Ne mogu da shvatim zasto svaki uvidjaj traje po 1 sat??? Pa nije atentat na predsjednika u pitanju...
ta ja vam kazem ... okanite se sranja ... nidjenecete stici ako ne znate gdje idete ... mogu vam jos reci, al basta,bicemo u kontaktu
Stotinu prvi!
ZDRAVO! kad pročitah, iz 2 x komentare, vidim da se otkrilo, može bit, ko je vozio H. mozda još 1 x da pročitam sve, a ne da mi se, jer mi je zastrašujuće, iako sam a hrabra osoba, možda bi mi se rasvjetlilo, odakle vama nekim sugrađanima našim da je bosančeros sa Pala .. maloljetnici se i noću vozikaju... psi vladaju ... itd. Zakon su mi svi skromni, kulturni, pošteni, dobri, ljudi, heroji, nadam se da ćete u životu imati takve idole
Le\'duq broj 2 koji je skrsen u rajvusa.. Za levate poput ovog je samo MZ, a mozda mu je i to previse ;) jos se obruka i pred trebom levat!