Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"DIO" slažem se s tobom u potpunosti. Cula sam I ja da je problematican, kao cak mu je I vozacka oduzeta prije nekoliko dana. Sigurno je bilo I alkohola u igri, tu noc sve se odigralo brzo, vozio je oko 150-200 km/h I to u suprotnoj traci, jednostavno se o sekundama radilo i nazalost teretno vozilo nije imalo vremena ni da zakoci kako treba a kamoli da izbjegne negdje u stranu... Nije bilo drugih auta, da je nekog preticao, nego jednostavno je bio u suprotnoj traci i prebrzo je vozio... da je umjesto teretnjaka bio neki obicni auto, bilo bi sigurno vise mrtvih... Ne znam sta da kazem, kad ovako voze, onda nama ne trebaju novi putevi nego ležeći policajci na svakih 100 m naravno u predjelima gdje imamo nepredvidivost terena kao sto je to u Planama... Jadan vozac koji je vozio teretno vozilo jos uvijek je pod šokom jer je bukvalno gledao kako mu auto nestaje ispod kabine kamiona... Uzas jedan... Ne znam sta bih rekla osim sabur roditeljima da ovo podnesu kako znaju I umiju.
Tuzna vijest. Armin je bio veliki covjek, drug, brat i gospodin. Bio je tu uz svakoga, ne pitajuci za vrijeme, mjesto i razlog. Bio je voljen u drustvu i medju rajom , nasim familijama. Neka mu je vjecni rahmet a Ocu Spiri i porodici, da im bog podari snage u ovim najtezim trenutcima.
Armin Omerovic iz Srebrenika je poginuo u ovom mercedesu...
Vjerovatno s razlogom pišu samo inicijale.
velika tragedija, uništena dva mlada života a sa njima i kompletne njihove familije, za njih život nikad više neće biti isti, već jako težak i bolan. napraviti autoput, preglednije ceste i uvesti rigorozne kazne za alkohol i velika prekoračenja brzine (pri tome ne mislim na ono ako ide 60 na sat a ograničenje 50) već ako ide recimo 70, 80 ili više). vrlo je bitno da se te kazne provedu, a ne da ih neki amidžić oslobodi plaćanja.