Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ljudi svaki dan umiru... uozbiljite se tokom vožnje i budite oprezni!!!!
vozi sporo 50-60 bolje stic kasnije po sata nego nikad
@SaDrineSelam ma neces brze stic ni da vozis brze.. zaletis se, stignes kolonu i opet sporo i onog sto prestignes.. stigne te
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nije do ceste nego do vozaca. Pojedinaca koji naprave ovako nesto. Ceste su za kur*c. Ali bas zato se treba prilagoditi. A i oni koji se prilagode nikad ne znaju kakva budala moze naletiti.
@TuborgNaMozgu otkazale kocnice ne pisi ako nd znas sta je bilo
Ovi što pišu a ne znaju ,jedna informacija za vas , otkazale su kočnice jer je kobi bio krš sam po sebi , moj dajdza je vozio i poginuo je , da mu Allah dz.s. da dzenet 😔 ostalima brz oporavak. I da gazde ubuduće obezbijede svoje radnike a ne samo da ih ljušte do gole kože .
gledaj ti puta a jos ga zovu regionalni. nikad mi nece biti jasno zasto kad vrse rekonstrukciju puteva usput i ne isprave ostre krivine makar malo. barem sad ima mehanizacije i eksploziva da mogu pola brda odvalit i napraviti to da valja a ne samo po staroj trasi iz austrougarske ni milimetra odstupanja
MISLE DA ĆE SE UMANJITI NESREĆE AKO DIGNU KAZNE.. Korupcija nas sažvakala a nesvjesnost progutala!!!!
@123Zvuk321 slazem se samo ce podic cijene davanja policiji sa 20 na 50 i to je to sve ostaje isto
Niti je vozač kriv niti cesta. Taj kombi kojim se voze i kojim su išli na posao ti radnici je kršina neviđena. Čovjeku su otkazale kočnice pa je pokušao da koči motorom i da vrati u manju brzinu prilikom čega je otkazao i mjenjač. Pitanje je kako je prošao tehnički i zašto je bio na putu taj kombi. Al dok se gazde voza u bijesnim autima radnici ginu zbog tehnički neispravnih vozila.
@lavfudo znam ovu dionicu, prolazio par puta za Tuzlu preko Majevice. To je jedno 3km padine od 30% nagiba, katastrofalni asfalt koji je rs zadnji put asfaltirala ‘96. Ostalo mi u sjecanju da je ovo dionica gdje ti lokalne lole vole pokazati “kako se vozi”. Ako je kombi bio krs kako kazes, mogu zamisliti kako je bilo.
Onaj zakon sto prije uvesti.
Tužno i strašno. A to što nemamo barem brze ceste, sami smo krivi.
samo po gasu i još po mogućnosti preko pune..ovde treba minimalna kazna za prekoračenje od 11 km/h biti 1000 maraka
People die every day
Bosanske ceste?!?!?!?!
@Zlatan.B NE druze, bosanski vozači!
Bosanske ceste?!?!?!?!