Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zna li neko kako je zena iz Buča potoka
Nije prebacena u KUM vec u Opcu bolnicu. Vi izgleda pisete clanke po principu"Copy paste". Naucite vec jednom da ponedjeljko i petkom hitne slucajeve prima Opca bolnica a ne KUM.
Ja koliko vidim, na Stupu su sve tri trake blokirane a ne samo dvije.
Buca potok poznat po krkanima i divljacima za volanom. Kapuljaca na glavi muzika max prozor otvoren pjesaka ni u kom slucaju lustiti da pređe. Sve sitni dileri i papančići. Iako su druga generacija rođena u Sarajevu krkanluk im je jos kao da su juce šljegli.
Jako neosvijetljen a jako prometan dio puta u Buca Potoku. Ali kao i sve kod nas, dok mrtva glava ne padne - ne poduzimaj nista, suti.
@farisovski ko da ti ga osvijetli. Pa divljaci to porazbijaju prvu noc. Vec je bilo zgazenih pjesaka mrtvih glava. Kako da dilaju drogu ako je jako osvijetljeno. A na veliko trguju na žucu. Odozgo imaju pogled na svako policisko vozilo. U taj Buca potok vise ni policija ne dolazi od kako je nova vlada KS.
Ja ovdje pjesacki ne vidim...
Ovo nije Brijesce, ovo je Buca Potok. Znate li ijedno naselje u ovom gradu?
Ko da je neka razlika, oboje selendre
@debolanakaunt A to kao ostatak grada nije postao selendra? Izvini caspijaner.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)