Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sigurno pjevale "luda a ludim bebo, necu iz kluba bebo", pa zavalise u chevrolet
Amina Music, "influenserka" iz Lukavca, droca. Ebali joj storiji majku
Hitna se ne moze sinoc dobiti na 124, dosli su nakon 15 min laganom voznjom, zato se po kifle ide pod rotacijom i k'o mahniti, cure leze na cesti a ni policije ni hitne, fuj
postovani roditelji...prvo vidite da li su vam djeca sazrila da im kupite auto...pa se onda hvalite po mahali kako ste djetetu kupili auto...i da ste "uspjeli" u zivotu...mnogi su svoju djecu u zemlju spustili radi svog dokazivanja...i nemojte misliti da je dokaz da su zreli taj...sto ste dali mito komisiji za polaganje vozackog...
@DexterTZ Nemoj zezati.. Nije to ni do auta, ni do toga ko ga je kupio, ni do toga kada ga je neko kupio.. To je iskljucivo do glave vozaca i njegovog mentalnog stanja i nista me ne moze uvjeriti u suprotno.
@swirl Nekad nije do vozača koji nastrada. Koliko puta sam vidio da debil pretiče na punoj kolonu, i ubije sve u autu koje prvo dođe sa suprotne strane.