Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve si u pravu .. ali moras uzeti u obzir da to i nije policija obicnog naroda jer niti jedan konkurs za prijem policijskih sluzbenika, drzavnih sluzbenika i namjestenika od Daytona do danas nije posteno raspisan i sve su nadovodjeni samo podobni nepismenjaci bez morala koji linijom manjeg otpora procjene da je penzioner nezasticen pa ga izmaltretiraju dok za neku vozacicu moze stici poziv iz centrale SDA ILI SBiH a to je vec problematicno ..
Neki dan mi penzionera komšiju kod Hece zaustavili što je prelazio ulicu na zelenom ali 20 tak metara dalje od zebre.Najgore od svega što je još sa njim prelazilo više pješaka ali policajcu se on oćinio antipatičan pa mu napisao kaznu koja mu je došla nakon tri dana da plati. Žalosno je što zakon nije isti za sve.Više kažnjavaju pješake koji nisu polagali vozački ispit i koji neznaju pravila i to po obićaju penzionere i žene a vozaće koji divljaju po ulicama upozoravaju. Dali je zakonski kažnjavati ljude koji neznaju i nisu polagali saobračajna pravila??
Ma polako, kako nam vode drzavu na kraj uce jedini izlaz i biti da se napravi neko krivicno djelo pa da se ide u zatvor bar su osigurana 3 obroka dnevno ...
slažem se
ovih 103 upozorenih, su oni sa uzom i blizom rodbinom u policiji, nikad se nece desiti da nekoga sa strane upozore.