Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobro ovo poredjenje godina govori da je ovdje nesta ne jasno i da su budale,iz licnog iskustva govorim da srpkinje vole fesliju i kad je mlatnes tesko covjek moze da se rijesi i da su spemne na sve moguce zezancije.NE GOVORIM BEZ RAZLOGA I TEK ONAKO,NEMAJU ONE STIDA,NEMAJU ONE RUCNE I U STANJU SU SVASTA COVJEKU DA URADE,PAMETAN COVJEK CE RAZUMJET STA HOCU DA KAZEM A BUDALAMA KAO STO SAM PRVI JA BIO MOGU SAMO RECI NADOC CE TE UVOZNJI NEKAD 😂😂😂😂😂
šta reći o ovome? kastracija je najbolje rješenje... i naravno psihijatrijsko liječenje.
@C.S. ajjjjjj pa to boli ......
@zSU i treba da boli... 😄 dobro ti jutro, zmajo, i lijep i uspješan dan ti želim... 🌞☺️
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Treba uvest rezanje organa . Od ruku nogu pa nadalje ... I NEK ONDA RADE ŠTA HOĆEEE
Evo šta se desilo: dopisivo se Alem sa vlãhinjicom, koja se loži na turski/obrezani kao i prababa joj. I otišao u BL da je zadovolji. Njen tata došao kući u loš vakat, i ona u panici optužila brata za silovanje. E moje Bošnje, padate na vlašku piccku.
katoliban