Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U ovom izvještaju ima više stvari koje su nenormalne: 1. dječak od 12 godina vozi automobil 2. šta radi on u autu u 02 sata ujutro 3. taj kreten od 20 godina - suvozač kojii ga je pustio da vozi! Bože sačuvaj!!!!
.....vozio ga malo i ja kad bi mazn\'o kljuceve
ovog seljaknluka ima i po sarajevu,kad vidim kretene da steve djecu u krilo i puste im volan...tacno pozelim da ih nema,jer idu glavnom cestom i ugrozavaju i druge vozace
svakako je bosna jedna nenormalna drzava tako da je sve to u ovoj drzavi sasvim normalno
...a mene jedva puste da sjednem na mjesto suvozača, a 16 mi godina... :(
Ovo je tipično ono seljački \"neka mali vozi\". Valjda će dijete biti dobro
treba roditelje prijaviti socijalnoj sluzbi zbog nemara u skrbi za dijete koje je budno i za volanom u 2 sata poslije ponoci .. a treba ih kazniti umjesto maloljetnog djeteta zbog ugrozavanje saobracaja, te svog i tudjeg zivota tek kada se tako pocne pristupati ovim stvraima, moze se ocekivati vise reda i ozbiljnosti
Ha?
Moze se i sa 12 polagati ?? Gdje sam ja bio igrao se klikera tad\'\' u p.m, P.s. : A mozda se ne moze polagati,al se moze voziti ukoliko ima neko 18+ kao suvozac,nebitno ima li vozacku il ne ? Serem vam se u pamet obojici u ta doba !
jel nas il njihov???
Sva sreća da je vozač bio iskusan, mogli su gore proći.
Ima li taj dječak roditelje, na-taknem ih na ku- - - .
po inicijalima bi se reklo da su u rodu - dakle možda je stariji braco poveo mlađeg u vožnju idioti glupi, tako im i treba
ne treba uzimati sve zdravo za gotovo. mozda je ovaj tip od 20 godina vozio auto u bas pijanom stanju, pa se mali prepao i uzeo stvar u svoje ruke, al eto nazalost nije se bas dobro snasao.
roditelji su krivi, njih optuzit za neodgovorno ponasanje prema dijetu. koji normalan roditelj dijete od 12. godina pusta da je napolju u 2 poslije ponoci???
zašto se čudiš suvozaču? možda je bio neki pijani autostoper, vraćao se sa kakvog derneka, pa se klinac sažalio, padala kiša... a možda je klinac gej, pa pokupio ovoga da ga negdje pukne?
e da mi je samo jednom da na ovom sa x procitam kakvu normalnu vijest.