Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SVE PO ZASLUZI., ALI OVO JE TEK POČETAK
Država uništena iznutra, budžet osakaćen jer imamo nesposobnu vlast i onda... Kriminal cvjeta, auta se pale za od 50KM pa naviše, radnje gore na račun usluge i poslovne saradnje... Vidjećemo ko će da vlada ako se ovome ne stane u kraj jer kad mafija pokupuje politiku... Onda neće ni EU to moći riješiti, i da ima želje.
UBISTVO I SAMOUBISTVO Golf zapalio Suzuki zbog nevjere, pa onda zapalio i sebe. Golf od ranije poznat organima bezbjednosti.
Ja te volim, od ljubavi sva gorim,