Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gladni djiksoni ne mogu ni trcati..
pa nisu se dovoljno pripremili. ne znam koliko je dug maraton je bio, ali godinu dana se sprema za vece maratone (npr hodanje/ Mars od 100km)
Posljedica DOPINGA?
vecina sportista se ne dijele na nacionalnost i mjesto gdje se takmice. to rade povrsni ljudi zaludeni idejama maloumnih vođa - poput ovih jadnih koreanaca. zelim im brz oporavak. a komentare na temu nacionalnog.... istroseni su osim onih šaljivih.
bravo +++
e jesu se svi ufurali u ovo trcanje, dabogmilisacuva ... trci jaro, ali ne mora svaki korak osvanuti u medijima ...
@andres_iniesta_2 Guzeljali čitav život i sad bi iz fazona trčali duge staze...
Kažu da je Dodik tražio od nekih novinara RTRSa da i oni trče polumaraton da bi bili još mobilniji, startniji, ofanzivniji i spremniji na braniku otadžbine ! A to je ponuda koja se ne KUMU 1 i 2 ne odbija !
sta trcis kad ne znas to isto ide za shumahera sta skijas kad nisi nikad lol