Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@cc cc c c ccc c c c c c c c c c c c c ccccc
@cc cc cc cc cc cc cc
Ma uobicajen pocetak dana u Sarajevu, ne iznenadjuje me nest posebno. Danas ti svak nosi pistolj, pa nisi siguran i ako onog mangupcica s cigarom u ruci od 12-13 godina (ni iz pelena nije izaslo), ruzno pogledas da ti ovaj nece utoku izvaditi i izrokat te, mirne savjesti...Korijeni nasih problema su daleko dublje nego sto mislimo...
TEDI je glup preglup!
Ima boga!
@korektore, Bog si ove hefte! Neki izgleda ne znaju za ironiju, šegu, šalu,...
valjda lektor, a ne rektor.......nadam se da znate sta znaci ta rijec
@Korektor, aahahaahahaaaaahahaa aahahaahaaaaa Bolje sutit\', nego ispast\' glup !!!! @Kaka Za sve one koji nisu znali, nas drug pod nadimkom Kaka zivi u Danskoj !! Bravo Kaka !!!
Vala nije odavno bilo kakvo ubistvo, pocelo me zabrinjavati :P
OK nije dobra vijest. ja zivim u danskoj i vamo obicni narod pocinje da kupuje pancire. Tako da na zapadu nije nista bolje sto se ubistava tice
Gdje je sada odgovornost gradonacelnika i premijera? Stvarno ste mali!
i kao hrasno je ok naselje a svakih malo nekog roknu ili zapale zivog dok na AP bakice oko zgrada ruze sade, dilere niko ne dira tako da su i oni mirni, djeca se igraju, ma milina ;)
Nista novo dok sa pistoljima ne budemo hodali svi ovo se nece smiriti..
Papak, nije rektor nego lektor ;)
Jel ubistvo u Hrasnici ili Hrasnom??? Serem vam se na profesionalizam!!!!