Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
JADNI RUDARI SPAVAS LI MIRNO FADILE NOVALICU
posljedica postavljanje nesposobnih inžinjera koje su pokupovali diplome po raznim sumnjivim "visoko školskim ustanovama", nažalost narod u banovićima je zaslijepljen i oni koji nisu ne smiju podići svoj glas jer zna se šta bi bilo ... :) Neka im je Dragi Allah na pomoći
Kakva vam je to slika za ilustraciju? Podrska rudarima. To su posteni, radni ljudi - ali na zalost izrazito glupi. Trpe nepravde, rade u teskim uslovima, oprema stara 100 godina... Svi moraju koordinirano da obustave rad, u svim rudnicima i odu pred zgradu vlade.