Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta smo napravili do grada u koji je hrlila cijela Jugoslavija jer smo bili najbolja raja na svijetu, najbolja zabava, najljepše djevojke, kulturni momci, svirale se gitare i pjevalo na vilsonovom, nije te bilo stid reći da si išao u kazalište gledati Ero s onog svijeta... a danas, evo što da kažem, nemam djece jer ne želim da odrastu ovdje. Svjesno prekidam svoju lozu radi ovog sjebanog i odvratnog grada. Što gore može biti? Bolja raja smo bili kada su pucali na nas svaki dan...
amaaa sveee u prdekanuuu momantalnooo....
Hehehe Gazda zakuha izmedzu dva drustva koja su mu na piku duze vremena i koji mu konstatno prave problem na kraju ih nalupa kad dodje policija bude da ih je razvadjao ;)
@quattroo Nauci prvo gramatiku pa komentarisi na javnim mjestima i portalima..
Sve ove birtije i restorančiće na području Kantona treba uredbom zatvoriti iz 23 sata, koliko radi ovih incidenata, koji se događaju uglavnom u tim nekim satima iza pola noći, toliko i radi maloljetnika i mlađih punoljetnika koji se alkoholiziraju pa i drogiraju u tim objektima. Punu slobodu dati samo onim reprezentativnim nočnim klubovima koji imaju organiziranu službu sigurnosti i koji su atraktivni stranim gostima.
Prava kafanska tuca, medzunarodna, Sarajevo-Vogosca-Hotonj-Ilijas. Finale slijedece subote.
Konacno da se neko pofajta a da se ne potegne noz i pistolj.
I neka su.Sta ce do ta doba u birtiji😂
zagrijavanje pred Novu,praznična atmosfera polahko nadolazi
"polahko" sto vas ne mogu sa polahko,lahko...pa slobodno reci polako,lako...sta se drzis pravopoisa od ovih supaka nacionalista!!!
a garant su se svi na džumi u petak lijepo pozdravili
Napili se, pa se potukli ko je veci vjernik!
@Kurtuba .. pa nema većih džamijaša od bivših komunjara