Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sreca njihova da je traktor blokirao PROM da iskoci skroz, i zastitio ih, ali opet je pravo cudo da su zivi, PROM kosi sve u krugu od 30 metara ubija sigurno, a do 50 metara ubija 50 %. A nije mi ih previse ni zao, jer znali su oni u sta se upustaju.
ŠUMOKRADICE
Tim za brzi odgovor...valjda za brza/hitna djelovanja...e moji novinari
u zunovnici i hadzicima i ptice na grani znaju da ne smijes zalazit po tim sumicama zbog mina.
u tom minskom polju najbolje rode borovnice
"Tim za brzi odgovor Federalne uprave civilne zaštite brzo je bio na lokaciji..." Prvi povrijeđeni je izašao sam a drugog su izvukli mještani... Pa dobro što ih brzo i bespotrebno plaćamo ali zar mora ova lobotomija. A minsko polje je tako dobro označeno da svaka tri mjeseca neko uđe... Dok ne bude prave CZ i pravih deminera, neka Vas ljudi na asfaltu...
nije uvijek do CZ, ne baljezgaj, ubijeđen sam da su minska polja označena
@krezubi_glasac Naravno da su oznacena, cak i za ona za koja znaju da nema mina ali postoji 0.1 % sumnje da bi mogla bit su takodje oznacena, ovo je ljudska glupost, nista vise!
*ebem li im majku četničku
Ovi su se rukovodili onom nasom narodnom logikom : Ma prodji,nece !
valjda neće nisu Srbi tolko loši ljudi