Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
predozirala se
R.I.P. Lejla (saucesce porodici )
Eto sto ti je sudbina. Izasla iz Bosne i Hercegovine da bi zavrsila nesto i nasla posao i ode. Allah ti draga djevojko podario lijepi dzenet jer si bila vrijedna. Dzaba, od policije i suda mozes pobjeci ali od vise sile i sudbine nikako.
RIP LEJLA JAGANJAC
Pocivaj u miru draga Lejla. :( ;(
hbo X-files ovo je kejs za CSI Bec
"u velikoj tuzi". Inace, saucesce porodici.
da nije experimentisala sa farmaceuticima?
jah
@HellHound da bi dao idiotki komentar poput tvog I sam sebi thumbups trebas biti pravi idiot... opstepoznata stvar je ta da, dok drogu nisi mogao kupiti na trafici, najveci broj uzivalaca droge je bio iz farmaceutske industrije i to zbog toga sto su im raznorazni psihofarmaci bili na dohvat ruke...
Draga Lejla, vjecni rahmet!!!!RIP
koja lejla i sta se desilo ? :/
nek joj je laka zemlja :(