Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na ovo otvore komentare a na glupu onu bodibilderku lejlu zatvore ne kontam.Da radis u klixu moras biti prosjecno glup.
Nadprosjecno 😃😃
Te "licencirane skipere iz Foče" treba zakonski drugačije regulisati. Pošto snaga prirode očito vodi glavnu riječ, onda bi se ti "licencirani skiperi" trebali zvati ustvari samo - saučesnici u izazivanju sudbine. Honorar simboličan - kao što je i njhovo vladanje situacijom samo simbolično.
definitivno jako ekstreman taj rafting na Tari. Bio sam tamo i na Neretvi kod Konjica i razlika je nebo i zemlja što se tiče ekstremnosti
@mudrac1 jesi bio na raftingu na Tari?
@mudrac1 a ako si još bio i na Neretvi onda valjda možeš primjetiti razliku i jačini brzaca
"Crnogorski mediji su prenijeli da je osoba koje je preminula na rijeci Tari tokom splavarenja Milorad Simić, rođen u Skoplju, a nastanjen u Beogradu." OVI GLUPANI NIKAKO DA NAPRAVE RAZLIKU IZMEĐU SPLAVARENJA I RAFTINGA . SPLAVARENJE NA TARI JE STARIJE OD RAFTINGA I NA SPLAVARENJU NIKAD NIKO NIJE POGINUO.
sta poturica zna. Nemaju ni vode u glavnom gradu
U zemlji gdje je poprilican broj falsifikovanih diploma neko se usudi povjerovati i sjesti sa "licenciranim skiperom iz Foce". Pokoj mu dusi al ja bi radije sam niz Taru nego sa licenciranim
Tara je u ovo doba topljenja snijega divlja rijeka i smrtno opasna težine 5 . Nije za svakoga, nije se smjelo dozvoliti svakome. I to je sve.
Pokoj mu dusi i tu mu bilo sudzeno.Dtari su davno rekli da ne mozemo birati ni mjesto rodzenja a ni smrti(ako je prirodna)
Mozes ako hoces birati mjesto smrti!
@sobber12 Odes skocis sa zgrade i izabro si mjesto smrti, na to sam mislio, ako hoces, mozes!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ne kontam kako? Ako je išao organizirano, uz licencirane skipere, takve stvari ne bi se trebale dešavati.
Kad upadne camac u brzak i pocne ga okretati snaga vode, skipera mozes zaboraviti...ja sam mislio da je ono cejf i zanimacija, al kad sam vidio da gledas samo u strahu kad ces stici da izadjes iz camca citav, yebo sam i rafting i camac...
Tara je u ovo doba topljenja snijega divlja rijeka i smrtno opasna težine 5 . Nije za svakoga opasna je i za vrhunske majstor, nije se smjelo dozvoliti svakome. I to je sve.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Focaci ubili Beogradjanina..
:-(