Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Podvoznjak je pravljen za prolaz lade ,stojadina PZ-ejca.Pa za Boga milog i krsnu slavu ko je mogao pömisliti da ce neko pokusati tuda se provesti sa nesrpskim gabaritima.
Cesta je upravo asfaltirana i smanjena je visina nadvoznjaka,a pored toga nije bilo znaka za dozvoljenu visinu vozila. Nije greska vozaca.
Extra sam se po treći put danas registrovao da pošaljem administratoricu klix foruma (koja je očigledno na PMS-u) u tri ....... peršuna !
pola saobraćajnih znakova je poskidano a ima dosta mjesta da nisu nikada ni bili , kada neko nastrada tek se sjete označiti. žalosno
Jedan manje
Sramota,bas te niko nije imao vaspitati...steta
Kupio vozacku covjek, ko ga jebe sto ne pazi, garant je bio znak.
Svijet gine masovno..najvise zbog nepaznje i bezobraznog ponasanja na cestama!
Extra sam se po treći put danas registrovao da pošaljem administratoricu klix foruma (koja je očigledno na PMS-u) u tri ....... peršuna !