Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj droga na zrcu?
A i taj \"Drzavljanin BiH\" je sigurno legitimni Hrvat iz Bosne !
Ma daj naslov 1 bosanac sa 5 hrvata. Pa zar ne bi trebalo biti 5 hrvata sa jednim bosancem dilali drogu. Pa njih je 5 puta vise, 8 ruku vise, 8 paketica vise, 8 nogu vise, 8 ociju vise,... Malo treba ovo revidirati. Ovo je kao ono cuje ti se luk iz usta a onih 10 cevapa + kajmak + lepinja ni tragom :D.
A je li taj BiH drzavljanin, afro-azijskog porijekla ili je siptarsko-sandzackog?
Ovdje ne pise Bosanac nego drzavljanin BiH, a koliko god to tebi i drugima ne pasalo, drzavljani BiH osim vas moderno zvanih Bosnjaka, su i Srbi i Hrvati. A gore fino pise drzavljanin BiH.
Srbi i Hrvati se samo onda vade na \"Bosanci\" kad neki kriminal naprave, da se u medijama placira !
A jel party presto\'
gdje god se kakav belaj u svijetu pravi ili su srbi ili nase bosnje... nema postenog covjeka... zato je drzava gdje jeste na dnu i neka je
mozda je sandzaklija, il jos gore, focak.
HVALA PRIJATELJU SAD MI JE LAKŠE. SAMO DA NIJE NARKOMAN ILI NE DAJ BOŽE ONO. SRAMOTA ME REĆ. DVA MOMKA
nista se ne brini tvoj se ne drogira nego je upao u pakao djecije pornografije
ZAR SE I MOBITELOM DROGIRAJU? ONAJ MOJ NE ISPUŠTA IZ RUKU MOBITEL. TEŽAK NARKOMAN