Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SJEBA ČOEKA GANDŽIMETAR:) E NE DA SE U.S.R.A.N.O.M DO POTOKA NIKAKO:(
CRO za tvoju informaciju.....sve vise firmi koje se bave preradom mesa u EU traze Halal certifikat kako bi usle na Islamsko trziste............jer tamo nema recesije kao ni kod zutih....a ti tvoji EU-ovci koji ti inponuju vec davno su prdnuli u cabar samo niko im nije rekao......zivili su iznad mogucnosti i dekadentno........tako da ih Allah kaznjava.
Šta će vam trava em smrdi em je zabranjena. Odeš fino kod doktiša gurneš dvajs maraka u padže i fino odeš po lekiće.
Hljeba i igara.
A budale, sigurno je Bosanac... Cijela granica je pokrivena termovizijskim kamerama, zato se kod nas koriste posebno izrađena odjela koja ne puštaju toplotu.. :))))))))))
Uh,da nisam ovo vidio,mozda bih slicno krenuo. Hvala internetu !
U pravu si !!
đe god krenem ne može se komentarisati. \"poruka mira i tolerancije\"- kako da ne poruka će se siriti sve dok se ne postigne etnicki cista bih. Nek vam zemljom hodaju samo vehabije, kad ste ih doveli ovdje
Da je bilo suprotno kao npr. da je Hrvat s kesom mariuhane ulazio u BiH Hrvati bi ga max. stitili bila bi BiH kriva. Rekli bi ma kaj nije to nista nije cojek nista lose mislio. Malo se rokno prosetao prirodom i usput da proda malo vutre.
Vlasko sarajevo x non stop radi na sirenju mrznje protiv bih drzavljanja Ovaj portal treba da se zatvori radi postrikivnja na mrznju bosansko hercegovackih drzavljanja
@cro ne se-ri,nisi zanimljiv
ima srecu pa je zahladnilo, ja bi samo gledao kad ce ispod nekog kamena izletit kakva zmija da me copi.
eeee uhvatili ovog jadnika sa 5 kila vutre, a puste one glavne sa 5 tona zutog i bijelog....
onda nije bosanac, export import.. svega i svacega, grude i okolina. nek neko kaze da je drugacije.
sejdic 16.11.2010. u 15:21 znal se iz kojeg je konstitutivnog naroda? :) @sejdić hahahahaaaaahahaaaaa :)))))))))))