Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Piratska mafija.
Ovo je malo bolje od one jucerasnje akcije gdje su onu iz (neam pojma vise odakle), uhapsili sto se zeznula da provede medeni mjesec u BiH.
@Prvacic garant nikad vise cevap pojesti nece....protesta radi.
u Somaliji su muslimani sunije,sa vrlo opasnom islamističkom terorističkom organizacijom,čini mi se da se zove All Shabah,ili tako nekako,odpalit se bilo gdje i bilo kada,takodje kolju iuz povike Allahu akbar,uglavnom su iz te države zaostali za civilizacijom,žive primitivno ,i sve što rade rade u ime vjere i Allaha
@GuzinaCurguz22 neas hobi osim gaditi se nama i sam sebi na KLIX-u?
Izgleda da ce ga BIH popusiti sa ovim migrantima ... Ne bi me cudilo ni da za jedno 10-15 godina budem u rovu sa ,,mujkom" i ,,ujkom" protiv ovih migranata.Koji ce vjerovatno da pricaju kako su im korjeni bas iz BIH.
Narucen tekst da malo popravi imidz GP-a hahah
U Somaliji se sijece saka ili glava za ove i sl. stvari ...
Cvijeta, trgovina ljudima... 🙃
Dosli u Sarajevo da bi se uklopili u okolinu i funkcionisali ne primjeceno
pirat sa Somalije